Decor Aid Fathers Day Presenter

fyrkantig rund marmor serveringsbräda

Slipsar, golftillbehör, ”Världens största pappa” muggar … finns det några farsdaggåvor som är värd pappan i ditt liv? Ja, och vi hittade dem. Visst, att visa honom din tacksamhet kan kosta dig lite mer än de hemlagade kupongböckerna du gav honom med som barn, men dessa coola, designvänliga gåvor passar nästan alla budgetar. Så kolla in våra val, och om du känner dig särskilt generös, dela den här listan med dina syskon.

Läderjournal / iPad Mini Cover

läderjournal ipad omslag

Ibland har pappor svårt att identifiera hur ett coolt techfall ser ut (se: mobiltelefonfodral som fäster på bälten). Om fadern i ditt liv har en liknande plåga, hjälp honom genom att ge honom detta gjorda-i-Detroit journalomslag, som kommer in sju nyanser av vegetabiliskt garvat amerikansk läder och har fack för en pappersjournal, iPad Mini, en penna eller penna och fem kortfickor.

Shinola, 195 dollar

“Det är bara pengar” Solid kopparpenning

massivt koppar pengar klipp

För mannen som har sett dig $ 20 vid mer än ett tillfälle (och, du vet, kanske också betalat för college), är ordspråket graverat på det här pengarklippet ganska passande. Och, till skillnad från faktiska pengar, är detta solida kopparpenklämma handpolerat och lackerat så att det aldrig tappar sin glans.

Owen & Fred, 40 dollar

Premium Leather-Base Weekender

läderbas bomull helgväska

Krisfarande pappor kommer inte att vara nöjda med bara någon weekender, så låt din favoritjetsetter veta att den här vackert skräddarsydda italienska (av kurs det är en italiensk väska tar en månad att konstruera. Bomullstvättkroppen är vattentålig och den vegetabiliska garvade läderbasen och remmarna kommer att utveckla en patina över tiden.

Everlane, $ 130

S’well isolerad vattenflaska, teakved

teak träisolerad vattenflaska

Om din pappa tillbringade din barndom med att släpa runt en svalare till varje strandutflykt, picknick och sportevenemang, kommer han absolut att uppskatta designen på denna vattenflaska, som är isolerad och tillverkad av dubbelväggigt, högkvalitativt rostfritt stål som håller dricker kallt i 24 timmar eller varmt i 12 utan kondens på utsidan. Om han är utomhus, mvar noga med att låta honom veta att S’well kommer att plantera ett träd för varje såld träflaska som säljs. Och om han bara är utomhus i den bemärkelsen att han gillar att dricka utomhus, kom ihåg att 25-uns flaskan rymmer en hel flaska vin.

Design Menagerie, från $ 35

Boccia bolluppsättning

boccia ball set canvas bärväska

Ta familjens spelkväll utomhus med denna boccia-bolluppsättning, som innehåller en uppsättning etsade solida hartsbollar (plus en poängdyna och instruktioner). Den levereras också med en tygväska, så att du kan utmana varandra till familjeboccia-turneringar på semester och på semester.

Crate & Barrel, $ 150

F1 Gjuten ögonmask och resefiltuppsättning, blå

blå resefilt ögonmask dragkedja påse

På flyg där de faktiskt delar ut filtar är de ofta tunna och små, och det är vanligtvis omöjligt att sluta undra om du är den första som använder den (svar: nej). Pappa kanske går bättre med ögonmasken, men även de är ganska spinkiga. Rädda honom istället indigniteten hos subpar resetillbehör med denna filt och ögonmaskuppsättning. Den cushy filten fälls in i en dragkedja med dragkedja som fungerar som en kudde och den gjutna, vadderade ögonmasken höjs så att den inte trycker ner på dina ögon.

Flyg 001, $ 38

Aviator Mug Original

muggburk läder mugg handtag

Kanske den mest rustika mugg som vi någonsin har sett, den här murarburken som är handsyad med en Horween läderhylsa och handtag ser ut som något som en gammal västsmed skulle fortsätta med sin pendling till sin verkstad. Och det ensamma borde vara tillräckligt för att charma pappa.

hantverk + folk, $ 39

Francis Francis X9 iperEspresso-maskin

krom espressomaskin

Elegant och elegant med kromfinish, den här presenten till pappa låter mer som en lyxig sportbil än en espressomaskin (men det är kanske poängen). Maskinen använder endast iperEspresso-kapslar, så din pappa kan ta det lugnt på fars dag. Dessutom finns det plats för två muggar ovanpå maskinen så att du kan värma dina muggar innan din dryck är klar.

illy, 279 dollar