Dekor Aid Fathers Day presentguide

fäder dag present guide strumpor

Fars dag närmar sig stadigt. Och medan du fortfarande har ytterligare två veckor, ge pappas gåva mer omtänksamhet än han gav för mors dag. Våra seniordesigners har dessa tips för farsdagspresenter.

För pappan som behöver en annan grill

fäder dag present guide verktygslåda grill

Medan mamma kanske tröttnar på choklad och blommor, kommer pappa inte att bli för upprörd över en ny grill. Men skaffa honom något som är ett steg ovanför det skorpiga kolet Weber från hans ungkarlstid. För den pappa som grillar på språng, överväg den här utfällbara grillverktygslådan. Påminn honom bara att inte sätta sin borr på brännaren.

Grillverktygslådan är tillgänglig från Macy’s och säljs för $ 125.

För pappan som fortfarande försöker rocka

fäder dag present guide valnöt skivspelare

Om din pappa är en audiofil, överväga att få honom att spela de skivor som han har gömt på vinden. Ta 78- och 45-talet för en snurr på denna Carbon Walnut Turntable från Pro-Ject. Ljudkvaliteten är pappagodkänd, och den är tillräckligt vacker för att din mamma inte bryr sig om det.

Carbon Walnut Turntable är tillgänglig från Rakuten och säljs för $ 499,99.

För den glömda pappan

faders dag gåva guide kakel

För pappan som tenderar att glömma plånböcker och födelsedagar, skaffa honom Tile Slim tracker. Spåraren är något tjockare än ett kreditkort och kan enkelt fästas i sin plånbok, nycklar eller telefon. Det garanterar inte att han kommer ihåg din födelsedag, men åtminstone hittar han sin plånbok.

Slim Tracker är tillgänglig från Tile App och säljs för $ 24.

För pappan som gör sig själv hemma

faders dag gåva guide seersucker jinbei

Om din far hämtar morgontidningen i en frottérock, ge honom något som är lite mer förfinat. Den organiska bomulls Jinbei-manteln från Muji är andningsbar, snygg och bekväm, vilket gör den perfekt för att slappa under sommarmånaderna. Din far kommer att tacka dig för det, och det gör också hans grannar.

Seersucker Jinbei-manteln är tillgänglig från Muji och säljs nu för 45 $.

För pappan som alltid ber om strumpor

faders dag gåva strumpor

Om din pappa alltid ber om strumpor – det gör min – så skaffa honom vad han vill. En av våra favoritkläddesigners, Odd Pears, har en fars dagsspecial, där de skickar honom 15 par färgglada, ursprungligen designade strumpor.

Fars dagstrumpa är tillgänglig från Odd Pears och säljs för $ 53.

För pappan som kunde använda lite ”mig” -tid

fader dag gåva guide ensam tid

Om din far är den starka, tysta typen, ge honom vad han verkligen vill ha: tid borta från alla andra. Oavsett om du skickar honom på en fisketur till Colorado River eller låter honom spela en golfrunda på egen hand, kommer någon pappa säkert att uppskatta lite ensam tid.

Ensam tid är ovärderlig.