Dekorativa föremål

dekorativa föremål blandas och matchas

Dekorativa föremål är ett av de bästa sätten att visa din personliga stil. Oavsett om du vill visa upp din kärlek till naturen, din fantasikonstsamling eller din eklektiska designkänslighet är dekorativa föremål ett utmärkt sätt att avsluta en inredning heminredning. Och eftersom möbelbutiker har en liberal returpolicy när det gäller dekorativa föremål, var inte rädd för att experimentera. Välj några osannolika kombinationer och se vad som håller fast. Våra seniordesigners har dessa tips för att välja de perfekta dekorativa föremålen.

Gå för lite färg

dekorativa föremål färg

Dekorativa föremål är ett utmärkt sätt att lägga färgstreck till ett annars neutralt designschema. I denna takvåning i Central Park West använde vi kundens befintliga konstverk som en palettinspiration för resten av hemmet. Kolla in akrylamöbaskulpturen som vi hämtade från Jonathan Adler.

Regler för tre

dekorativa föremål regler om tre

När du plockar ut dekorativa föremål, kom ihåg att gruppera dem i tre. Det skapar en naturlig symmetri på ditt bord och gör det lättare att blanda och matcha objekt i olika former och storlekar. För att ge detta Gramercy-samarbete en elegant, modern touch, hämtade vi en triplett av reflekterande glasvaser från West Elm.

Brickor

brickor för dekorativa föremål

Våra seniordesigners älskar att använda brickor för att korralera objekt tillsammans. Det håller ett utrymme som ser samman och kan ge ett extra lager djup eller färg till ditt soffbord. I detta formella rum på Upper West Side hämtade vi en rund lackbricka från West Elm, för att ge ett färgstänk och komplimangera en triplett av cirkulära soffbord.

Blanda och matcha dekorativa föremål

dekorativa föremål blandas och matchas

Var inte rädd att blanda och matcha stilar när du väljer dekorativa föremål. I denna lyxlägenhet Four Seasons valde vi en triplett av bordsobjekt med kontrasterande former och material, inklusive en keramisk kedjelänk från The Future Perfect. Kom bara ihåg, när du blandar och matchar dekorativa föremål, gruppera dem i tre eller korrelera dem tillsammans med en bricka. Det håller ditt bord eklektiskt utan att se oavsiktligt ut.

Böcker

dekorativa föremål böcker

Böcker kan också vara dekorativa föremål. Oavsett om du faktiskt har haft en chans att läsa dem eller inte, ett välkurerat urval av konstböcker är ett utmärkt sätt att utforma ett bord. Det kommer att ge dina gäster något att läsa igenom när du är upptagen i köket, och kommer att visa upp din individualiserade konstnärliga smak. Vi älskar att läsa igenom MoMA online designbutik för konst- och designböcker.

Geoder

dekorativa föremål geoder

Ett sätt att skapa en övertygande bordsdesign är att kontrastera naturliga och syntetiska material. Om du vill integrera några naturliga element i ditt hem, överväga att fästa några geoder för ditt soffbord. De är ett utmärkt sätt att lägga till naturliga element samtidigt som de bibehåller ett elegant och modernt utseende. Vi hämtade några geoder från Z Gallerie för att utforma soffbordet i detta hem från mitten av århundradet hemifrån.