Dekorativa lampor för hemmet

Festivaler är säsongens glädje; De är det primitiva skälet till att vi arbetar så hårt. Vi gör det så att vi kan tillbringa en god och glad tid med vår familj och nära och kära. Kan det vara Holi . Diwali , eller jul Varje festival medför en viss typ av gnista och karisma. Som vi alla vet, kommer två stora fester av ljus och firande att dyka upp (Diwali & jul), dekorationsperioden börjar börja. Att dekorera ditt hem för festivaler får dig inte bara att må bra, utan kommer också att ge ditt hem eller kontor ett nytt och förfinat utseende , Men om du inte har tillräckligt med idéer för att dekorera och förtrolla ditt hem, var lyckligare, för här kommer vi att erbjuda några exklusiva men dyra dekorativa heminredningar med eleganta dekorativa ljus. Här kommer & # 39; s-:

1. stränglampor
Detta är en av de mest kostnadseffektiva och enkla att implementera dekorativa idéer på vår lista. Allt du behöver göra är att hitta några eleganta dekorativa lampor och ett stort tomt glas, och sedan behöver du bara fylla ljuset i det här glaset. Om du använder dem för Diwali-dekorationen, använd bara ett glas och ett gäng LED-lampor och placera dem på ett kreativt och elegant sätt. Om du använder samma sak till julfesten rekommenderar vi att du lägger till lite konstgjord snö och lite hem- och julgran för ett helt annat och iögonfallande utseende.

2. Gör din korridor magisk som alltid.
Det fina med våra idéer är att de är så karismatiska och väldigt snabba. För att göra din hall himmelska behöver du inte investera timmar eller dagar. Du måste bara köpa några vackra glittrande LED-lampor och placera dem på toppen av korridoren. Och när du går igenom det kommer du att känna dig himmelsk med varje steg.

3. Lagra påminnelser med dekorativa LED-lampor
Minnen gör livet tålligt, eller hur? Och det bästa sättet att hålla minnen är att ta foton, något som hela vår generation älskar. Denna högsäsong förskönar din favoritvägg med samlingen av dina favoritbilder och dekorativa LED-lampor. Bli kreativ och skapa ett collage som kommer att pågå i ett år.

4. Ge ditt hem ett bättre utseende med snygga standardlampor.
Om du inte vet, är standardlampor oftast kända som julbelysning, tillgängliga i olika former och storlekar av färgglada LED-lampor som illustrerar Diyas-sortimentet. Ta med dem, inte bara ge dig den mentala lugn som Diyas barn inte längre har, utan ger ditt hem en helt annan och majestätisk look. Vi rekommenderar att du köper dessa standardlökar i meter efter behov och ger ditt hem den majestätiska looken.

5. Njut av Diwalis lykta
Som namnet antyder är detta tips för Diwali-dekoration. Inte många vet det, men lyktor är en integrerad del av denna festival och används primitivt på trappan till huset för att integrera illusionen av rymden och få huset att lysa. Ta med karisma av attraktiva Diwali-lyktor med Diwali-lampor in i ditt rum och använd dem för att belysa huvudgatan till din plats.

6. Försköna din veranda eller balkong med DIY LED-lampor koppar
Om du har några dagar att dekorera och dekorera ditt utrymme med mindre material och mer ekonomiska sätt, har vi något åt ​​dig. Köp bara dina favoritdekorativa LED-lampor och använd engångskroppar av styrofoam. Måla kopparna i olika färger och lägg dem runt de dekorativa LED-lamporna du har. Vänta en timme och sedan kan du använda ett dekorativt element till jul eller Diwali.

7. Letar du efter ett nytt hem? Lägg till en sträng ljus
Om du i julen känner behovet av att separera ditt rum från centrum istället för att ringa entreprenören, få dekorativa fe-lampor och göra en vägg ur dem. Det kommer att lösa ditt syfte och ge dig något att se fram emot.

8. Snabb dekoration med fe-lampor
Detta är förmodligen den snabbaste och mest kreativa dekorativa idén som vi delar i den här artikeln. Om du verkligen har mindre än en timme att dekorera utsidan av ditt hem, få magin. Köp de dekorativa fe-lamporna och hänga dem kreativt på väggen. Sätt allt så kreativt att det ger ditt hem mer glans.

9. Gör hela rummet magiskt med kreativa julljus-
Ja, du kan göra det, dessutom är det inte dyrt eller tidskrävande. Allt du behöver göra är att köpa gula eller guld LED-lampor för att ge ditt rum en helt annan och kreativ look. Dra av julbelysningen på en vägg och få hela rummet att glitra som magi.

10. Julgran med LED-lampor
Ett av de bästa sätten att skapa en ny och elegant julgran är att använda julbelysningen annorlunda. Dra först logokurarna ur trädgårdsskalet och linda in tråden med eleganta LED-lampor. Och du har det bra att gå med en graciös julgran.