Dekorativa lyktor

svartmetalllyktor

När du väl har de stora utemöblerna på plats, som en matsal och fåtöljer, är det dags att ha kul med Tillbehör och belysning. Nämligen lyktor. Och om du tror att allt du behöver är att köpa några citronella-ljus för säsongen och kalla det en dag, ber vi dig att ompröva. Stor utomhusbelysning är lika viktig som vacker interiörbelysning. I själva verket skulle vi hävda att det är ännu viktigare, eftersom du har möjlighet att stämma, oavsett om det är festligt och festklart för underhållande, eller varm och intim för en lugn natt hemma. Lyktor är ett bra sätt att uppnå önskat utseende och känsla, plus att de får ditt utrymme att se mer polerat ut. Och lyktor är de dubbla föremålen som ser underbara (och helt annorlunda ut) från dag till natt.

Guldtråd Brielle Hurricane Ljusstake

orkanlykta med guldtråd

Om din utsmyckningsstil utomhus är mer glam än rustik, är dessa handsvetsade geometriska guldtrådslyktor något för dig. Under dagen lägger den metalliska nyansen en sofistikerad glans till din uteplats, och på natten kastar den en underbar glöd på omgivningen.

Världsmarknaden, från $ 20

Newport Teak Lantern

lykta i teak

De rena linjerna och den minimala utformningen av denna lykta i teak och rostfritt stål gör det till ett naturligt val för strandhus och fritidshus med modern känsla. Glaspaneler på sidorna håller flammorna glödande och ett dräneringshål i det nedre hörnet håller det torrt.

Frontgate, från 249 $

Calais Lantern

tunn mässingslykta

Inspirerad av hundra år gamla franska gaslyktor som används av tågingenjörer skapade designern Jonathan Browning dessa eleganta mässingsversioner som är sofistikerade nog att använda inomhus eller ute. Försök gruppera olika storlekar för en mer visuellt intressant effekt.

RH Modern, från $ 200

Hyannis Lantern

brons rep glas lykta

Dessa strandiga lyktor med blåst glas har en raffinerad rustik atmosfär med bronsfinish och rephandtag. De såg hemma på picknickbordet på bakgården eller på uteplatsen till en sjöstuga.

Pottery Barn, från $ 25

Pop! Ljuslykta Set

gul orange turkos modern lyktuppsättning

För en bestämd annorlunda upplevelse av det traditionella utseendet, kolla in den här arkitektoniska uppsättningen metallramade lyktor. Den arkitektoniska designen gör dem lite mer högt designade än typiska lyktor, men de livfulla färgerna håller utseendet roligt och lekfullt nog för modern, familjevänlig inredning.

Dot & Bo, $ 104

Aria Solar Lantern

guldmetall fretwork sollykta

Det bästa sättet att förhindra lykta ljus från att blåsa ut på blåsiga dagar? Hoppa över dem helt och välj en sollykta. Denna guldmetalllykta har ett invecklat bandöverdrag och, när den soldrivna lampan laddas under dagen, kastar den ett underbart mönster på ditt utomhusbord.

Joss & Main, $ 28

Bogotá Metal Garden Lantern

svart metall trädgård lykta

Dessa eleganta lyktor i svartmetall hör till en elegant och sofistikerad uteplats på en takterrass eller en modern uteplats vid poolen. När natten faller bör ljuset kasta en intressant glöd genom de tunna metallstängerna.

Carlyle Avenue, från $ 28