Dekorera idéer för små kök

Att ha ett litet kök kan vara smärtsamt. Det verkar svårt att arbeta i ett så litet utrymme, och det kan vara omöjligt att dekorera det vackert. Hoppas dock på att det finns flera utmärkta sätt att dekorera små kök. Här är fem idéer att börja med:

1. Nya möbelknoppar och -handtag – Att byta möbelknoppar eller -handtag kan göra en stor skillnad i utseendet eller känslan i ditt kök. Det finns flera kökskåp med tema som de som visas här: [http://www.stylishfinds.com/decor/5/cute-kitchen-cabinet-knobs/] – eller istället kan du använda traditionella former, färger och stilar.

2. Kasta mattor – Kasta mattor och områden behöver inte vara stora. I själva verket hittar du många små som är utformade specifikt för användning i köket eller badrummet. Att till exempel placera ett vackert vävt matta på golvet framför diskbänken eller kaminen ger köket en mysig, dekorativ anteckning utan att det påverkar det begränsade utrymmet.

3. Handdukar och heta kuddar – Det kan tyckas uppenbart för några av er, men många förbiser denna enkla och enkla dekorativa accent. Köp vackra handdukar med mönster, mönster eller bara färger för att accentuera och komplettera ditt kök dekoration tema. Handdukar kan enkelt hängas på skåpdörrar, spis eller kylhandtag. Komplettera den dekorativa beröringen med heta kuddar, handskar och divets för att matcha handdukarna. Varmkuddar och divetser kan helt enkelt hängas på väggen för en mer dekorativ stil utan att vara i vägen.

4. Stencildesign på skåp – Detta är en lite använt men utmärkt dekorationsteknik för små kök. Måla stencilkonstruktioner på framsidan av dina garderober. Malldesign kan vara enkla små blomstrar i hörnen eller stora, blomande blommor i mitten av skåpdörren. Det kan också vara allmänna former eller andra föremål som passar din personliga inredningsstil.

5. Takfläkt eller liten ljuskrona – En takfläkt eller litet kökljus kommer att göra underverk för att förbättra inredningen i ditt kök utan det mycket behövda arbetsutrymmet. Eftersom rummet ursprungligen är litet bör du köpa små ljuskronor eller fläktar så att rummet inte blir överväldigad. Här är hundratals utmärkta ljuskronor:

http://lamps.diyhomedecorating.com/Chandeliers/