Dekorera sovrumsväggar

Borta var de dagar då människor bodde i hus med vitkalkade väggar, vanliga glödlampor och äktenskap och familjefoton i standardiserade fotoramar.

Dagens trend är att ha "levande väggar". som kan tala för sig själv. Alla har sin egen identitet och berättar sin egen historia! Folk gillar att dekorera sina väggar i sovrummet med ett tema som passar perfekt med deras personlighet och livsstil.

Alla för sig själva, som de säger! Numera är marknaden full av idéer för att dekorera dina sovrumsväggar. Även om du inte är bra inomhus kan internet vara din bästa vän för Mix & Match, och du kan lägga till din touch av kreativitet och anpassa sovrumets väggar.

Allt du borde ha är en fullständig förståelse för färgerna och bilden av hur ditt sovrum skulle se ut. Mörka väggar gör att rummet ser mindre ut och ljusa färger ger ditt rum mer utrymme.

Väggdekoration för sovrum måste ses på två nivåer. Dekorationen kan göras på makro- och mikronivå.

I) MACROBEN DECORATION

Tapet för att dekorera väggen passar perfekt i Marco-området. En svartvit tapet med ett stort mönster passar perfekt med en modig och modig personlighet.

Ett litet mönster med subtilt pastellarbete skulle emellertid ge din heminredning mer smak om du är de vänliga grannarna.

Om du planerar att dekorera ett rum, trycker blommiga tapeter fram din atmosfär på väggarna, vilket ger dina gäster en känsla av att vara varma, inbjudande och speciella.

II) MIKRONIVÅDECORATION

När det gäller att dekorera sovrummet på mikronivå är det alltid en bra idé att anpassa färg på väggen till din ålder och livsfas.

• En DIY-fotokollage med sagoljus kunde ha varit en fantastisk idé för en högskolebesökare eller ungkarl. Medan en antik, rustik väggdekoration kanske talar volymer på din stilfulla livsstil.

• Om du har en mjuk plats för modern design och dekoration, kan du välja den bohemiska geometriska mönsterstilen för att dekorera dina sovrumsväggar.

• Kreativa människor kan säkert lägga till en touch av hantverk till deras väggkonst.

• Vatterad konst, trämosaikväggkonst, väggmålningar, vintage bokstäver, handgjorda, personliga målningar, Instagram-foton, konceptkonst, målat glas, målad glasvase, honungskaka väggkonst, graffiti, självlysande målningar, texturmålning, gyllene polka prickar, tallrik Art Can Be More Life får in dina sovrumsväggar.

• För att göra sovrummet mer lyckligt kan du fästa den perfekta blandningen av starkt och dämpat ljus på väggen för att matcha "humörövergången". Mjuka fjäderband i pastellfärger kan orsaka stress och bidra till mental avkoppling.

• Kawaii-målning kan vara en annan form av söt konst som du kan lägga till i din lista!

Om du arbetar med sovrumsdekorationer är det alltid klokt att använda guld och silverglitter för att ge en touch av kungligheter och få rummet att känna sig mer bekvämt.