Design barn sovrum

barnens sovrums-arbetsyta

Den som sa att barn är livets stora glädje behövde aldrig utforma ett barnrum. Mellan deras stora idéer och din fasta budget kan det verka omöjligt att göra alla glada. Och med hur barn växer, hur väljer du ett system som är flexibelt för deras förändrade intressen? Lyckligtvis vår seniordesigners har dessa tips för att designa ett sovrum som växer med ditt barn.

Deras rum, deras konst

barns sovrum-väggkonst

Om du upptäcker att ditt barns estetiska känslighet kolliderar med din egen, överväga att hänga upp deras konst, i deras Plats. Skapa en gallerivägg – antingen i ett slumpartat arrangemang eller i ett rutmönster – med matchande ramar, så att deras bitar ser curerade och noggranna ut.

Bild via design improviserad

Accessorize istället för ombyggnad

barnens sovrum accessorize

Det kan vara frestande att ge ditt sovrum ett dekorativt tema. Men välj klokt: att gå helgris på ett tema kan vara dyrt. För en kostnadsbesparande lösning kan du pryda ditt barns sovrum med tillbehör som kan bytas ut när de blir äldre och eftersom deras intressen oundvikligen förändras. I den här djärva TriBeCa-lägenheten fick vi färgglada tillbehör, inklusive en Star Wars-affisch, som lätt kan bytas ut när vår kunds barn blir äldre.

Lagring

barns sovrum-förvaring

Om det är ständigt fram och tillbaka att få dina barn att städa efter sig, överväga sätt att integrera renlighet i deras sovrum. Med gott om förvaring har dina barn ingen ursäkt för att inte städa efter sig själva. Barnen som bor i detta färgglada, moderna hem i Connecticut är stora serietidningsfans. Och så gav vi dem massor av alternativ för att lagra deras stora samling.

Loft Bed

barns sovrum-loft-säng

Om ditt barnrum inte har tillräckligt med utrymme kan du överväga sätt att lägga till lite kvadratfot. En upphöjd säng eller en våningssäng är ett utmärkt sätt att göra detta. Våra klienter ville ge sitt barn gott om golvutrymme att leka, och därför upphöjde vi sängen och installerade lådor i vart och ett av stegen för ytterligare lagring.

Arbetsyta

barns sovrum-arbetsyta

Sätt upp dina barn för framgång och se till att deras utrymme har tillräckligt med utrymme för ett skrivbord. Och om två av dina barn delar samma utrymme, se till att de båda har sina egna arbetsytor. Våra kunder i den här färgglada lägenheten från mitten av århundradet mötte just denna situation. Så vi placerade ett skrivbord i hörnet och installerade ett flytande skrivbord mellan de två sängarna, vilket också fungerar som nattduksbord.

Delar som växer med ditt barn

barnens sovrumsanpassningsbara bitar

När du utformar ett barnrum är det viktigt att tänka på hur dina barn växer. Så när du köper möbler, välj bitar som fungerar för den här fasen, deras nästa fas och allt som kan komma efter. I detta Upper East Side-hem kan spjälsängarna enkelt bytas ut med dubbelsängar och förvandla detta plantskola till ett elegant, elegant barnrum.