Design On A Dime Benefit

Design on a dime Decor Aid

För fjärde året i rad har Décor Aid blivit inbjuden att gå med i välgörenhetsorganisationen Houseworks årliga design på en Dime-fördel som lyfter fram de bästa inredningsarkitekterna och varumärkena. Vi är hedrade att inkluderas tillsammans med landets främsta talang i tjänst för två stora orsaker – hemlöshet och aids, från den 26 till den 28 april.

I år knackade vi på designern och Peter Marino-alumnen Victoria Tomlinson Cole för att skapa ett rum dedikerat till att framkalla estetiken som finns i naturen inomhus, med ljusa, humöriga och intensiva nyanser, rika naturliga ytor, texturer och material. Centralt i projektet är föremål modellerade kring den abstrakta skönheten hos trädgrenar och djurare tryck ihop med högblank lack, borstad mässing och skulpturella element hela tiden.

Vår lista med dekorativa donerade föremål inkluderar över ett dussin bitar från Mitchell Gold + Bob Williams och Design With Reach och konstverk av Katie Heffle och Caryn Leigh.

Vi älskar utmaningen som Design on a Dime presenterar samtidigt som vi samlar de bästa talangerna i branschen för att stödja Housingworks pågående initiativ.

Victoria Tomlinson Cole Decor Aid

Dekor Stöd Inredningsarkitekten Victoria Tomlinson Cole utbildade sig under ett decennium under designikonerna Thierry Despont, Juan Pablo Molyneux och Peter Marino innan hon startade sitt eget företag 2014 och har slutfört projekt över hela USA, från ett strandhus i Florida till en historisk Brooklyn brownstone.