design presenter kristallrock glasvaror

Vem säger att det är en omöjlig semesterprest att ge en utmärkt designgåva? Inte vi, och med vår designers expertis och otroliga smak, har vi samlat den bästa kollektionen av designpresenter för den här säsongen. Från en trådlös skivspelare till snygga matchspelare, upptäck de perfekta gåvorna fulla av design för den speciella, kreativa, dekorinriktade individen i ditt liv.

EN ELEGANT MATCHSTRIKER OCH LJUSPARNING

matchhållare och ljusdesigngåvor

Meg L: ”Min favoritdesigngåva är att para ihop en elegant matchanfallare som den här Aerin Shagreen-konen med gröna träffar överallt och ett Maison Louis Marie-ljus – jag är besatt av deras nr 10 Aboukir-doft!”

Hej, det är salstol

Hej-det-är-Sal-stol design presenter

David G: ”Min nuvarande besatthet är” Hej det är Sal stol ”. Det är roligt och storleksanpassad för nästan alla utrymmen. Dessutom ger det funky trycket lite solsken i södra Kalifornien, den perfekta motgiften mot New Yorks vinter. ”

ARIK LEVY’S CRYSTAL ROCK GLASSWARE

design presenter kristall rock vaser

Nicolle N: ”Jag är kär i Arik Levys Crystal Rock-glas. Deras perfekta snitt och grovt skulpterade samtida silex markerar samspelet mellan ljus och mörker. ”

TOM DIXON LIMITED EDITION CAFETIERE SET

herr porter fransk pressdesigngåva

Pamela S: ”Den bästa designgåvan för denna semester är Tom Dixon Limited Edition Brew Coated Stainless Cafetiere set.”

TRÅDLÖS INSPELARE

trådlösa skivspelare designgåvor

Ali S: ”Min rekommendation för en semestergåva är den första trådlösa skivspelaren av trntbl. En gåva mer för att få tillgång till vilket utrymme som helst. ”

DOT Väggdekor

Design presenter Dot Wall Decor

Galv B: “Jag älskar Dot Wall Decor av Dwell Studio. Denna midcentury-moderna design gjord av stadsplåt, färgade glasutbyten och en höftåtergivning av geometri. ”

FORNASETTI PALOMBARA LÅS

grafiska trälådor design presenter

Mandy M: ”Jag älskar vad som helst Fornasetti. Jag gillar kombinationen av svartvitt grafik med varmt trä i denna Fornasetti Palombara-låda. ”

AGATE OSTBORD

agat cheeseboards design presenter

Marina U: ”Att ge och få monogrambitar till hemmet är alltid min favorit! Jag älskar dessa agata cheeseboards från Anthropologie. ”

LADDBAR LAMPA DU BEHÖVER

avgiftsbelagda lampdesigngåvor

Maria T: ”Follow Me-lampan från Marset är en liten avgiftsbelagd lykta som fungerar var som helst, inklusive utomhus. Det är ett utmärkt tillskott till någons hem som är modernt och tidlöst. ”

Linne för livet

Coyuchi for Life linne design presenter

Lucy C: ”Jag tror att en prenumeration på Coyuchi for Life-förnyelseprogrammet för sängkläder skulle vara en bra semestergåva. Du får fantastiska sängkläder av hög kvalitet som skickas till ditt hem varannan månad mot en månadsavgift. Det är också hållbart! ”

L’ARTISAN PARFUMEUR AMBER BALL 300

Amber Ball från Lartisan Parfumeur designgåvor

Anna S: ”Jag älskar Amber Ball från L’artisan Parfumeur. Varje boll är handskuren av hantverkare i Frankrike, vilket gör var och en unik och vacker på egen hand. Fylld med bärnstensfärgade kristaller sprider varje sfär långsamt varm och inbjudande doft utan att överväldiga rummet ”

SARA PALOMA POTTERY

Sara Paloma keramikbasdesigngåvor

Abby K: ”Jag är besatt av dessa vaser från Sara Paloma Pottery. Jag älskar hur hennes arbete kan stå på egen hand som vacker och minimalistisk skulptur. ”

OSWALD HAERDTL’S CANDY DISH

godis maträtt design presenter

Alevtina: ”Min favorit är Candy Dish Flat från Oswald Haerdtls design. Denna extraordinära godisskål charmar av sin lätthet och eleganta hantering. ”

NOBILIS PARIS FAUX PELS kastar

fuskpäls kastar designgåvor

Elise C: ”Min rekommendation om semestergåva skulle vara de mest fantastiska fuskpälsen från Nobilis Paris. Jag har personligen gett dem som gåvor och äger en själv. Storleken gör dem till den perfekta filten för baksidan av en soffa eller i slutet av en säng. Chokladbrunt, grått och vitt är mina favoritfärger. ”

EXOS DECORATIVE BOWLS

exos dekorativa skålar design presenter

Katie F: ”Min favoritdesigngåva den här säsongen är Limited Edition Exos dekorativa skålar. Deras 3D-design och teknik stereolitografi gör dem unika. ”

STRANDFESTHANDDUK

Beach-Party-handduk design gåva

Courtney H: ”Gruvan måste vara ULTIMATE Beach Party Handduk från den lokala textildesignern Caroline Z Hurley! Jag är ett stort fan av en klassisk rand och den här filten är den perfekta balansen mellan 2 vackra sängkläder! Den här presenten är perfekt för improviserade eftermiddagspikniker i Central Park, slappna av hela dagen i solen på Rockaways eller till och med som en duk för en sista minuten middag på taket! ”

APPARAT CENSER

apparater studio censer design presenter

Maria K: ”Jag älskar Censer från Apparatus Studio i den svarta mässingsytan. Det har funnits på min önskelista ett tag. ”

GLASLJUDHÖGTALARE

Sony glas ljud högtalare design presenter

Prabjeet G: ”Jag är besatt av den innovativa och vackra designen av Glass Sound Speaker från Sony. Det är en elegant, mjukt glödande lykta med hisnande ljudkvalitet. ”

BEN EVANS KERAMIK

presenter i keramikvasdesign

David D: ”Med så många begåvade tillverkare under ett tak, kommer du säkert att hitta en verkligt unik gåva. Min nya favoritkeramikartist Ben Evans är en riktig mästare; hans verk är moderna och noggrant utformade. Jag kunde inte låta bli att köpa en vas till en gåva till mig själv! ”

DIPTYQUE BAIES / BERRIES 5

distinkta ljusdesigngåvor

Jessica K: ”Jag älskar Diptyque-ljus. En bra doft lägger mycket till en miljö. Baies är min personliga favorit och en toppsäljare för varumärket. ”