Designhotell sänghem

hotellvärd sängkåpan

Mer än rumsservice och en fylld minibar är vår favorit med att bo på hotell sängen. Med för många kuddar och noggrant utvalda lakset, vad är det inte att älska? Om du vill känna att du vaknar på ett hotell varje morgon har våra seniordesigners dessa tips för att utforma en hotellvärdig säng.

Kuddar

hotellvärdiga sängkuddar

Det finns egentligen inte ett maximalt antal kuddar som du kan lägga på din säng. Vill du ha ett halvt dussin extra? Kör på! Om det går grovt, kasta bara dina extra kuddar på golvet. Men luft på den säkra sidan: det här är den enda platsen i ditt hem där mer är mer.

Bild via Elle Decor

Tuftad huvudgavel

hotellvärd sängtuftsgavel

Om du vill utforma en hotellvärdig säng kan du överväga en tuftad sänggavel. Och om du gillar att avsluta dagen med att läsa eller tillbringa din lördag och titta på tv i sängen, är ett tuftat huvudgavel perfekt för att sitta uppe i sängen. Kolla in hur vi fick utseendet i den eleganta, personliga Upper East Side lyxlägenheten.

Canopy sängram

hotellvärdig baldakinram

Eller om du vill ge din säng en lyxig, kungliknande känsla, överväga att byta ut din nuvarande sängram mot en baldakin. Vi placerade en tvåfärgad takram från Dune i denna takvåning med utsikt över Central Park West. Det ger inte bara sängen en högre känsla, men den drar också ögat uppåt och skapar en illusion av högre tak.

Neutrala nyanser

hotellvärdiga sängneutraler

Ditt sovrum ska ha en lugnande, lugn och avkopplande atmosfär. Så stör inte din sömn med ljusa, skurrande färger eller iögonfallande mönster. Mer än något annat rum i huset är sovrummet platsen att använda neutrala färger. Men håll dig inte bara vid en nyans eller ett material. Blanda och matcha neutrala material för ett raffinerat, skiktat utseende.

Bild via Dering Hall

Mindre kan vara mer

hotellvärdig säng mindre är mer

När du utformar en hotellvärdig säng ska du veta att mindre är mer, förutom när det gäller kuddar. Och om du vill låta din minimalistiska strimma lösa, finns det inget bättre ställe än din säng. Ett vitt täcke, en kudde med en accent och en träram ser alltid elegant och klassisk ut. Kolla in hur vi fick utseendet i detta Montauk-fritidshus.

Belysning

hotellvärd sängbelysning

Om du gillar att avsluta dagen med en bok eller en tidning, överväga att lägga till lite belysning i din säng. Placera en liten arbetslampa bredvid din säng och ett större ljus för ett baslager i hörnet.

Bild via Y Lighting

Byt ut dina lakan

hotellvärda lakan

När det gäller en hotellvärd säng, ha minst två uppsättningar som du byter ut säsongsmässigt. Ett lättare, mer andningsbart set är perfekt för sommarmånaderna, medan ett tjockare, värmehållande set är bäst för vintern. Kolla in sommarsängkläderna som vi lade till i denna strand-tillflyktsort på Upper East Side.