Designidéer för att dekorera en liten
  Teen's Bedroom

För att din tonåring ska ha sin egen fristad finns det inget som ditt tonårssovrum. Så det är ingen överraskning att den borde ha en första klassens dekorationsstil. Men om ditt rum är väldigt litet kan det vara en tråkig uppgift att få dig att bli fantastisk. Lyckligtvis finns det många alternativ för inredning som gör det enkelt att dekorera ett litet sovrum för tonåringar!

En sak du bör göra är att vara positiv för att hitta en rumsdesign som gör det bästa av små utrymmen. För mycket röran gör att din tonårings rum verkar litet. Så sluta lägga till mycket tillbehör och se till att du har gott om lagringsutrymme för att få bort saker.

En annan övervägande när man dekorerar ett litet tonårsrum är att överväga var delarna ska placeras i rummet. Du kanske överväger idéerna från Feng Shui när du ordnar möblerna i ditt tonårssovrum. Enkel åtkomst till ett rum gör det mer rymligt. Håll dina möbler borta från dörrarna. Om du väljer ett större möbel, till exempel en stol eller en loftsäng, kan det hjälpa till att distrahera gästernas uppmärksamhet på detta sätt eftersom detaljhandelsutrymmet verkar större.

Tänk på möbler och tillbehör som du kan lägga till ditt dekortema för att maximera utrymmet i ungdomsrummet. En moderniserad design kan vara idealisk, eftersom detta erbjudande betonar utrymme och bostadsyta snarare än många tillbehör som kämpar för att ockupera samma område. Se bara till att du dekorerar med ett dekortema som du kan leva med eftersom det är ett viktigt utrymme för dig och ditt tonårsbarn.

Välj färgschema för sovrummet för tonåringar på ett klokt sätt, eftersom olika färger kan hjälpa till att göra det mer öppet. Om du alltid trodde att du skulle behöva måla dina rumsliga utmanade rum vit, här är några färgglada nyheter för dig. Om du inte vill ha en tråkig färg väljer du ett vanligt dekorationsschema i en vacker färg eller kombinerar några färger som alla är lika intensiva. Med en blå färgpalett kan du ställa in subtila accenter. Om du vill ha mer färg ska du tänka på brun och pumpa, som alla har samma intensitet och nyans. Om du målar väggen i en djup skugga mitt emot ingången kommer den att känna längre bort och ge rummet mer djup. Blekta toner blir svagare, vilket gör att rummet känns större och blågrått är en bra allmän färg för ett litet rum. Men om det låter för tråkigt, oroa dig inte, eftersom coola färger som grönt, blått och lila också bleknar bort så att du får dina vackra färger utan att rummet känner sig mindre.

När det gäller att sätta möbler i rummet bör du hålla dig till små eller medelstora bitar. Att använda en loftsäng med ett skrivbord nedan istället för en separat säng och skrivbord kan göra en stor skillnad i rummet, men låter din tonåring sova och läxa. Alla små bitar kan vara tråkiga, och du kanske vill bli intresserad genom att använda några större bitar. Även om du väljer de små kontoren kan du anpassa dem till en stor affisch eller stol-blixtlås i rummet.

Dessa metoder gör det enkelt att dekorera ett litet sovrum för tonåringar, både enkelt och enkelt. Använd din fantasi så kommer du att ha ett litet tonårssovrum på nolltid som lovar mycket charm.