Dockhusmöbler för barn

Många dockhusmöbler som finns i dockhusbutiker är för vuxna samlare och inte för barn att leka med. Dessa möbler ser ofta mycket dekorativa ut, men passar inte för att leka för ett barn och håller inte länge om de är lite besvärliga. Dockhusmöbler för barn måste tåla grov lek, och till och med de måste stå vid det när de bestämmer sig för att dra allt ur sitt dockhus och på golvet, som barn ofta gör.

Det finns flera sortiment av dockhusmöbler för barn, men Plan Toys erbjuder ett utmärkt sortiment av dockmöbler speciellt för barn. Den är stark och robust och vanligtvis tillverkad av trä och dekorerad med ljus färg och ljust material. Dina möbler är mycket säkra att spela och roliga. Det finns många olika möbler som kök, vardagsrum, sovrum, badrum och till och med terrass- och trädgårdsmöbler. Plan Toys tillverkar också en rad babydockor som passar perfekt i möblerna.

Dollhouse möbler finns i många former. Nästan allt du får i full storlek kan du få i miniatyr om du vet var du ska titta. Det finns hundratals dockhusbutiker runt om i världen som uppfyller miniatyrernas behov av miniatyr. Många av dessa butiker har sitt eget urval av utvalda eller handgjorda föremål som de kan sälja. De flesta av dessa artiklar är inte lämpliga för barn. Barnmöbler är mycket mindre varierade, men tydligare färgade för att möjliggöra fantasifull lek.