Downtown Duplex Revamp

Downtown duplex anpassad sektion

Downtown duplex anpassad sektion

Andrew McLaughlins centrala duplex – som har katedralliknande tak, rikligt med naturligt ljus och en öppen, loftliknande layout – är mycket eftertraktad på New Yorks ständigt konkurrenskraftiga fastighetsmarknad. Utrymmet presenterades också nyligen i House Beautiful.

centrum duplex fiol bly fig

Men för den konstälskande finansiella rådgivaren behövde det nyligen köpta utrymmet en drastisk uppgradering. Ett kavernöst sovrum och trånga badrum var verkligen inte representativt för parets snygga, strålande livsstil.

centrum duplex vitra stolar

McLaughlin anställde Decor Aid, ett revolutionerande inredningsföretag, för att planera rensningen av utrymmet, förutom att slutföra inredningen. Utrymmet behövde vara både bekvämt och mycket funktionellt, eftersom ägarna arbetar hemifrån.

centrum duplex maskulina sovrum

Även om de inte använder kaminen för ofta, älskar paret att underhålla och sökte bekväma gångvägar genom hela huset. Och ingenting kunde komma i vägen för den sanna kungen på slottet: Harper, en 10-årig bulldog.

centrum duplex cirkulär spegel

Ett modernt, elegant och husdjursvänligt utrymme skapades under de närmaste åtta månaderna.

downtown duplex phillip jeffries

Genom att rensa köket och badrummen kunde Decor Aid skapa moderna, strömlinjeformade mönster med en svartvitt palett. För att skapa ett kraftfullt golvuttal placerades cementplattor i köket, medan resten av loftet fick nypolerade trägolv.

centrum duplex flytande nattduksbord

För att ge mer ljus till sovrummet, ett stort, inre fönster som introducerar naturligt ljus i ett tidigare tråkigt utrymme. För att ge utrymmet en mer industriell känsla, förfinades eldstaden med cement och järn, förutom trappans järnräcke.

master duplex master badrum

Helt nya möbler valdes för att utrusta utrymmet. En skräddarsydd bar i valnötträ ger ett multifunktionellt utrymme som kan fungera som en bar, en buffé eller som förvaring.

centrum duplex tunnelbana kakel badrum

Lindsey Adelman-belysning, matsalsstolar från Vitra och mattor från Tom Dixon var en elegant, maskulin kant. En skräddarsydd sektion med Kravet-tyg är robust nog för Harper och tillräckligt bekvämt för att titta på binge-tv.

centrum duplex betongplattor

centrum duplex tegelvägg bar badrum i centrala duplexbetong