Dubbel handfat Badrum fåfänga

Dubbla handfat används ofta i designmagasiner. De är extremt eleganta och erbjuder en fantastisk kombination av form och funktion. Om du funderar på en tvättställ med dubbla handfat, läs vidare för att lära dig fördelarna med dubbla handfat och några tips om hur du använder denna typ av tvättställ för ditt badrumsdesign.

Dubbla handfat ser bra ut om de passar bra med rummets dimensioner. De ger också personligt utrymme i badrummet för människor som bor tillsammans i samma hus. Stora handfat i varje tänkbar inredningstil kombinerar inredningens estetik och funktion perfekt.

En fåfänga med två handfat är mycket bekvämt. Två personer kan spara en rimlig tid genom att bara ha två handfat i ett badrum. Och med den ökade tillgängligheten på marknaden idag kan även mindre badrum ha en dubbel fåfänga. De är så smala som 47 cm breda tillgängliga.

Grundkomponenterna i ett dubbelt handfat inkluderar bänkskivan, skåpet, handfat, beslag och beslag såsom knoppar och lådahandtag. Du har två alternativ, du kan söka efter varje objekt individuellt eller se fullständiga fåfängaenheter i möbelstil. Med fåfängtoppar i möbelstil kan du handla stil och storlek, oavsett vad du behöver i första hand. På detta sätt sparar du antagligen lite pengar.

Att välja ditt dubbla handfat: Nu är det dags att leta efter din nya fåfänga. När fåfänga blir mer och mer populär bland två handfat finns det många fler alternativ. Utmaningen är att hitta en som passar såväl din smak som din make och som matchar den dekorstil du vill uppnå. Det första steget är att bestämma din budget och sedan ta hänsyn till stil och storlekskrav.

Saker att tänka på:

o Skåpen: Tänker du på dina lagringsbehov, behöver du mycket garderob eller är ditt fokus på design?
o Fåfängtoppen: Du har många alternativ här, natursten, marmor, granit, kompositer och mycket mer.
o Diskbänken: Dubbla handfat finns med inbyggda handfat, diskbänkar och även med fåfänga.
o Hårdvaran: Välj mellan ytor som krom, brons, borstad metaller och till och med dolda snidade funktioner.

Som med alla hemmaprojekt är säkerhet högsta prioritet. Arbeta med en kompis och var inte rädd för att söka en professionell rörmokare för denna del av projektet om du inte har erfarenhet av rörmokare.