Dusch gardin idéer

Om du letar efter en ny duschgardin begränsas du bara av din fantasi. Det finns så många olika mönster, från klassiska vita till flerfärgade regnbågsränder. Du kan spela det säkert och köpa en vit gardin eller en med ett Peek-a-Boo-fönster för något annat. Personligen tycker jag att en duschdraperi är en samlingspunkt för ditt badrum och ett av de enklaste sätten att uttrycka din personlighet genom din heminredning utan att måla en lila vägg! Du kan välja mellan mönstrade, vanliga, prickade eller randiga. Blå och vita ränder lägger en touch av äkthet till ditt nautiska badrum, eller välj ett med en fyrscen.

Din nya gardin kan passa in i ditt badrum eller göra ett djärvt uttalande. Om du funderar på ett tema för ditt badrum, som gotisk, retro eller romersk, bör du tänka noga över ditt val, eftersom det kan vara en stor inspiration. Om du väljer en gardin med mer än en färg kan du använda en av dessa färger som en accent i inredningen och välja matchande handdukar.

För att förenkla dekoreringen av ett helt badrum, leta efter matchande uppsättningar av gardiner, badmattor, handdukar, gardiner, toalettsitsar och tankskydd. Med lite tur hittar du till och med matchande tillbehör som toalettpappershållare, tvålutmatare, tandborsthållare, papperskorgar, lampor och mer …

Behöver du fler idéer?

– Svartvitt
– Din favorit färg
– Svart, rött och vitt
– Världskarta
– Londons tunnelbana
– Retro
– Med blommor
– cirklar
– Groda
– Apan
– Nautisk
– Fyren
– Stranden
– Fisk
– guldfisk
– Hav
– Sporter
– Seriefigurer

Jag kunde skriva en otroligt lång lista här, för det finns verkligen mycket att välja på!

Du kan använda din duschdraperi som mitt i ett bad med teman som grodor eller apor. Tillbehören som du kan använda med dessa badtema är roliga. Du kan ändra din gardin efter ditt humör eller på speciella helgdagar som jul, tacksägelse, alla hjärtans dag, Halloween och St. Patrick's Day. Om du har ett klassiskt vitt badrum med ett neutralt golv och neutrala väggar, bör du kunna byta duschdraperi så ofta du vill. Om du inte känner dig för modig för att få en fullständig temaeffekt kan du prova lite variation med en vit eller monokrom duschdraperi och försköna den med några krokar. Du kan få golf, semestrar, djur med mera, igen, allt du verkligen kan tänka på.

Om du har ett sportfan, kan du få idrottslag dessa täckta gardiner som Dallas Cowboys, Chicago Bears eller Texas Longhorns. Det finns över 600 sportduschgardiner på Amazon som kommer att se till att du kan hitta det du letar efter, oavsett om du är i hockey, fotboll eller baseball! Den sportinspirerade 7-delade uppsättningen erbjuder ett särskilt bra pris-prestanda-förhållande. Den innehåller en tygdusch, 12 duschkrokar, ett hartsbägare, en syntetisk harts tvålskål, en harstandborstehållare, en hartslotiondispenser och en plastavfallskorg för endast $ 84. Du sparar över 40 USD% på listan pris.