East Hamprtons hemdesign

East Hamptons vardagsrum

De vackraste bostäderna har en unik historia bakom sig. För det här fritidshuset handlar historien om ett ungt par, mannen från Storbritannien och frun American, som behövde en modern uppdatering av sitt hem i East Hamptons, ett särskilt utrymme för att välkomna sitt första barn. Den unga familjen arbetade med Décor Aid, ett inredningsföretag baserat på Manhattan, som fokuserar på lyxig, prisvärd inredningsdesign.

East Hamptons vardagsrum

Arbetet med mästerskapet, Alex Caratachea, togs detta hem i East Hampton från tråkigt och föråldrat, till en snygg, lyxig semester för en helt ny familj på tre. Inspirationen för det här projektet – modern stil från mitten av århundradet, glamour och svartvita element med hög kontrast. Under hela interiören målades väggarna i ljusvitt och dekorationen var svart. Det svartvita motivet, upprepat på trappan och dörröppningarna, var utgångspunkten för detta hems coola och klassiska stil.

East Hamptons konversationsvinkel

Caratachea uppmärksammade detaljerna och lade till högklassiga möbler och tillbehör till mixen. I vardagsrummet återvinns en soffa i vintage Miles Redd-tyg. Det färgstarka tyget upptäcktes av Décor Aid-designern genom 1st Dibs, ett online-nav för antika och moderna möbler. Tuftade fatstolar omgjordes i en mjuk grå färg. Och en svartvitt lapptäcke från ABC Carpet & Home lägger till en dos mönster under foten.

East Hamptons köksrenovering

Konsten som presenterades var från parets egen samling. Bitar av vänner som har sentimentalt värde.

För att komplettera hemmets färgglada soffa har färgstycken tagits med tillbehör. En turkos vas från Jonathan Adler passar perfekt för den blå nyansen som finns i den nyligen stoppade soffan.

East Hamptons sovrum

Det svartvita motivet fortsätter i hemmets kök. Något som paret var stolta över att se. ”Jag älskar ett svartvitt motiv – det är ikoniskt! När Alex föreslog det var vi så glada. ” Från fruens perspektiv, ”Det började som en riktig designlösning för ett hem som tyngdes av massor av lister och invecklade dörrar och valv.” För att hålla sakerna lätta och öppna gav Caratachea skåpen en färg vit färg och köksön målades svart för en unik kontrast.

östra hamptons öppen spis

I gästbadrummet fortsätter designen med hög kontrast. Klassisk svartvitt kakel togs in, vilket ger en atmosfär från mitten av århundradet. För fåfängan är beslutet att bli svart slående, vilket gör att element som diskbänkar och snygg design verkligen kan dyka upp.

För att hålla utrymmet snyggare, visas vita sängkläder med bara en remsa grå i badrummet. En chevronridå fortsätter blandningen av mönster i detta moderna gästbad. Och bitar av mönster finns till och med på korgen, det är perfekt för förvaring av tvätt och handdukar.

East Hamptons badrumsrenovering

Det stora sovrummet är den ultimata reträtten för föräldrar till ett litet barn. ”Min man, dotter och jag använder huset på helgerna under hela året för både underhållande och mysiga tillsammans.” Och det här sovrummet är det ultimata mysiga utrymmet med de vita väggarna och den svarta dekorationen som finns i hela huset, men också varma skogar. Träsängen med skarpa, neutrala sängkläder gör att det känns mysigt och raffinerat utan mycket krångel.

East Hamptons master badrum

Ovanför sängen är ett färgstarkt fotografi en nyckfull nick till det faktum att detta faktiskt är ett strandhus. ”Vi var noga med att inte låta huset kännas som ett” strandhus. Stränderna och vattnet omger oss och miljön talar för sig själv, så vi ville skapa en cool bohemisk atmosfär som skulle komplettera Montauks magi. ”

East Hamptons nattduksbord

Allt om detta hem går tillbaka till parets önskan – att ha ett utrymme som känns modernt och uppdaterat och som passar perfekt för deras familj. Med hjälp av Décor Aid kunde de uppnå det. Det är ett vackert hem där de verkligen kan njuta av tiden tillsammans.

fritidshus östra Hamptons