Eklektisk bohemsk design

Den bohemiska eklektiska inredningen är ett unikt personligt uttalande inspirerat av en mängd olika kulturer och ett brett utbud av vintageutrymmen. Ett kuraterat utrymme baserat bara på verklig fantasi, känner inga gränser och söker inget erkännande, är en verkligt eklektisk boho-stil. Antikviteter och möbler som är konst, unika handgjorda konstmöbler som livlignar varje rum på din resa genom huset.

Den eklektiska blandningen av färger och texturer som presenteras på antika dörrar från Indien och de snidade ladugårdsdörrarna pryder direkt ett utrymme som tidigare var tråkigt och tråkigt. Utsmyckade tapesterier och rena sari-gardiner kombinerar en mängd olika mönster och texturer till ett djärvt eklektiskt bohemskt uttalande. Arméns metallklädda träskåp och den gamla mediekonsolen på sidoborden ger huset en avslappnad känsla.

Bohemisk stil är inte för dem som gillar neutrala toner. Vibrerande färger av turkosa soffbord eller okergult snidade skåp måste läggas till ditt utrymme. Blanda färgglada, indisk snidade barndoors från Krishna och Ganesha och lägg till den gamla världens charm genom att kombinera gamla traditioner och energi. Varje hörn i rummet utstrålar kärlek och färg, och energin i rummet är full av lycka.

En vacker handskarad gunga sitter i vardagsrummet under högt i tak, omgiven av höga växter. Forma som du skulle göra med energier som överskrider det normala. Bågar och individuellt snidade dörrar ger dörren ett djärvt uttalande. Gör en bildcollage med dina favoritföremål och ram dem in med ett gammalt fönster som är snyggt och snyggt huggen i paisleys och blommor. Haveli-dörren med hästskor och ett vackert snidet huvud med fisk och chakra är det arkitektoniska mästerverket som leder till biblioteket. Skapa ett mångsidigt bohemskt uttalande med alla dina familjebilder hängande i en individuellt snidad väggram.

Tak gjorda av sari-gardiner och lapptäckningsplagg för accent ger energi till sovrummet. Lek med den anpassade Kamasutra-huvudgaveln i olika färger och med strukturer som ger djupet till tygerna. Kristaller och växter såväl som större snidade träskåp i mjuka gröna toner och persika ger rummet en mästerlig touch av bohemisk charm. Ditt hem är ett paradis för eklektisk kuraterad konst och arkitektur som vibrerar med din personliga stil.

Förälska sig i Jaipur Om-dörren och bygg ett utrymme runt den. Ta vad hon erbjuder, hela tiden och de människor hon har sett och upplevt, och samla allt för att lägga till en ny dimension av energi. Tillsammans med tempelskulpturen från Shiva Parvati, en otroligt vacker skulptur som finns i den stora shekhawatibågen, är den forntida energin den representerar magnetiskt attraktiv. Den eklektiska bohemiska inredningen känner inga gränser och är lika frisinnad som du.