Eldstadsidéer

moderna eldstadsidéer

Oavsett om du bor i Aspen eller Kalifornien kan du inte förneka den tröstande effekten av en mysig öppen spis som drar alla ihop i ditt hem samtidigt som det ger värme och en glädjande anda. Och när årstiderna vänder tittar vi på 25+ lysande eldstadsidéer som hjälper dig att få in tröstande värme samtidigt som du höjer värdet på ditt hem med vackra, praktiska eldstadsdesignidéer.

För att hjälpa dig att inspirera dig frågade vi våra dekoratörer och renoveringsexperter för deras upplevelser av de bästa eldstadsdesignerna för att försöka i ditt hem för det ultimata i livsförbättrande tillskott. Lita på oss, dessa snygga eldstadsidéer kommer säkert att inspirera dig att tända eld, ta en filt och bli mysig.

Och för vem säger att skönheten i en öppen spis bara ska njutas under kallare månader? Vi serverar heta eldstadsidéer som säkert kommer att ge en elegant touch till ditt hem året runt.

Speglad

idéer till spegelspis

När det gäller eldstadsdesignidéer som är säkra på att ge omedelbar glamour och extra värme, är en spegelinsluten eldstad ett dramatiskt och kostnadseffektivt alternativ att överväga. Med det sagt, om en fortfarande är utanför ditt prisklass, gör ett klassiskt uttalande genom att placera en väsentlig, väldesignad, unik spegel ovanför din mantel för ökad elegans.

Gör ett uttalande

uttalanden som gör eldstadsidéer

När det gäller uttalande-skapande eldstadsidéer, tänk utanför boxen när du överväger placering, silhuett och skala. Observera hur rummet som presenteras här har en tonfärgspalett som håller allt lugnande, men eldstadsformen står på egen hand för en lekfull sofistikerad touch.

Logglagring

idéer till förvaringsöppen spis

För rymdsmarta, rymdbesparande eldstadsidéer, tänk på hur du kan lagra nödvändiga verktyg och redskap på ett attraktivt sätt som ger alla rum till och med den minsta rustika känslan. Vi gillar hur rummet som finns här har gott om lagringsutrymme för stockar samtidigt som du ger rummet en grafisk kick.

Underskattat och minimalt

minimala eldstadsidéer

Oavsett om ditt hem är minimalt eller inte, finns det något att säga om en enkel fasad för att hålla ögonen fokuserade på ditt nya tillskott och inte dess klädsel. Om du letar efter murstensidéer som är minimala, varför inte måla det tonalt för en elegant uppdatering?

Central placering

eldstad idéer placering

Centralt placerade eldstadsidéer är idealiska för nästan alla rum, ännu bättre om du kan placera möbler för enkla konversationsområden som håller gästerna varma och mysiga.

Skandinavisk enkelhet

Skandinaviska eldstadsidéer

Ta en kö från skandinavisk design för ljusa, ljusa och luftiga eldstadsdekorationsidéer. Gå tonal och håll den vit medan du placerar fårskinnsmattor och moderna möbler från mitten av århundradet för att komplettera utseendet.

Stuga känsla

stuga känsla eldstad designidéer

Perfekt för murstensidéer, en rustik känsla kommer att ge en känsla av utomhus och det organiska samtidigt som du håller ditt utrymme intimt och tröstande.

Elegant och samtida

samtida eldstadsidéer

Perfekt för nästan alla hem, snyggt stiliserade eldstadsidéer kommer aldrig att gå ur stil och kommer knappast att behöva uppdateras i framtiden eftersom de ger ett rum ett tidlöst, sofistikerat tilltal. Men om din nuvarande eldstad vägrar mer mot det klassiska eller det utsmyckade, ta in minimal eldstadsdekor för att tona ner effekten av en öppen spis som är mer invecklad.

Uppfostrad

höjde eldstadsdesignidéer

Ett mer modernt tillvägagångssätt för designdesigner för eldstäder, upphöjda eldstäder är bra om du har små barn eller vill spara golvutrymme så att du enkelt kan placera möbler under den.

Utsmyckade och klassiska

klassiska eldstadsdesignidéer

Den mest tidlösa av alla eldstadsdekoridéer, genom att hålla saker klassiska kan du inte gå fel. Ännu bättre om ditt hem har en mer övergångslig designstil.

Bricka

designidéer för kakelugn

En mer grafisk och levande inställning till eldstadsidéer ger brickor ett rum en visuell stans samtidigt som de ger upprörande färg, mönster och lek.

Marmor

idéer till öppen spis i marmor

Ett annat tidlöst tillvägagångssätt för eldstadsdesign, använd organiska vener och fläckar i marmor till din fördel för en extra visuell kick.

Sten

rustika sten spis idéer

Letar du efter smarta eldstadsidéer med sten? Bli kreativ med steneldstensidéer och gå till stora stenar placerade på unika och ovanliga sätt för att verkligen göra ett uttalande.

Tegelsten kan målas

målade tegel spis design designidéer

Billigt och bra att hålla din befintliga tegel spis intakt, det tar lite eller ingen tid att måla en tegel spis medan det lyfts upp med en lätt att hantera ansiktslyftning.

En bubbelpis

flytande eldstadsidéer

Även om de framkallar andan i 60-talet och modern design från mitten av århundradet, kommer flytande bubbelpisdesignidéer alltid att ge en unik och tilltalande energi samtidigt som de uppdaterar alla rum med modern konst.

Antik känsla

antika eldstadsidéer

Ett annat bra alternativ om du letar efter eldstadsidéer som antingen flyter sömlöst med övergångsdesign eller fungerar som en elegant källa till sidopositioner, kan du aldrig gå fel med en antikinspirerad spis så länge den ser bra utformad ut.

Rumsdelare

rumsdelare eldstad idéer

Perfekt för att bryta upp stora gemensamma utrymmen med en öppen planlösning. Att använda eldstadsdesign som en rumsdelare är ett utmärkt sätt att skapa intima konversationsområden medan du knyter ihop delar av rummet och håller alla sidor varma.

Mid-Century Modern

mitten av århundradet moderna eldstadsdesignidéer

En av de mest uthålliga idéerna för eldstadsdekor, modern stil från mitten av århundradet kräver antingen stenpaneler eller kastanjefärgade träpaneler eller ett elegant bubbelalternativ för att framkalla designstilen i harmoni.

Band

menyfliksområdet idéer

Den mest moderna av alla eldstadsidéer, smala band eldstäder låna ett rum lite av en cool sci-fi verve, alltid känna sig oklanderligt minimal, och ta minst utrymme.

Elegant och sömlös

snygga eldstadsidéer

För eldstadsdesigner som smälter in i ett rum istället för att ta över det, ta ett sömlöst tillvägagångssätt för konstruktionen och hoppa över en mantel och dekorativa element helt och hållet.

Glas

glasidéer designidéer

En annan av ögonblicket tar in eldstadsdekorationer, glasstängda eldstäder håller ögonen på elden eftersom de är visuellt övertygande och snygga att starta.

Smal

smala eldstadsdesignidéer

Smala alternativ ger perfekta eldstadsidéer även i de minsta utrymmena samtidigt som de ger dem en inbjudande dekadens.

Täckt

täckta eldstadsdesignidéer

Med barn och djur i släp kan idéer med öppen spis vara väsentliga för ditt hem för att hålla alla säkra och varma. Dessutom kommer du att undvika röra från din eldstadsbredd.

Överdimensionerad

överdimensionerade eldstadsdesignidéer

För idéer som gör uttalanden, spela med skala och proportioner genom att bli överdimensionerade för att göra en stor gest om ditt rum är stort eftersom en liten spis kan få det att se ut.

Monokromatisk öppen spis

monokroma eldstadsdesignidéer

Tonal eldstadsidéer hjälper till att blanda in funktionen med omgivningen för ett rent och subtilt utseende samtidigt som de aldrig går ur stil.

Gas spis

idéer för gas spis

Idéer för gasspis är bra om man köper trä, tänder och rengör det för mycket krångel eftersom det är mycket lättare att hantera, även om det kan vara mindre kostnadseffektivt.

Vedeldad spis

vedeldade spisar designidéer

Om du letar efter charmiga eldstadsidéer från gamla skolor, finns det något att säga om hur söt en vintageinspirerad vedeldad spis kan se ut i alla rum, men ännu bättre om den ligger i ditt kök.

Utomhus spis

utomhus eldstads designidéer

Om du är välsignad med ett gemensamt område som flyter ut i ett bra utomhusutrymme, varför inte överväga eldstadsidéer som också fungerar utomhus? En öppen spis kommer att ge samma värde till ditt hem som en inomhus skulle göra, och det finns jättekul att uppleva när man förverkligar en öppen spis för en idyllisk, rustik atmosfär.

Bilder via Pinterest