Eleganta möbler för sovrum

Sovrumsmöblerna är den viktigaste funktionen i ditt rum. Vackra möbler ger ditt sovrum skönhet och elegans. Sovrumsmöbler bör återspegla attityden, personligheten och din natur. För närvarande har sovrumsmöbler ett utsökt huvudgavel med guldbeslag och sängbord med vertikala speglar, stolar, sminkbord, sidobord, bänkar etc.

Fornisca erbjuder ett urval av baltiska möbler i ett sovrum som kombinerar klassisk och modern stil med en touch av tidlös elegans. Våra eleganta och eleganta sovrumsmöbler av tall trä är gjorda av massivt trä i en elegant design och vackra färger. Den vackra stilen och massivt trä gör varje bit av våra sovrumsmöbler unik och passar in i varje sovrum i alla hem. Alla våra sovrumsmöbler utstrålar karaktär och värme och känns bra. Några av våra produkter är:

Baltic Pine dubbelsäng:
Baltic Pine dubbelsäng passar både i moderna och traditionella miljöer. Har en klassisk men samtida design med ett elegant huvudgavel i naturliga massiva tallfärger. Den naturliga bruna ytan ger denna sängram en touch av klass och gör den perfekt för alla sovrum. Bedsteden Baltic Pine har en tidlös design som finns i olika storlekar för att möta individuella behov.

Baltic Pine 3 lådesäng:
Baltic Pine 3 Drawer Bedside är modernt och ger stil till varje sovrum. Denna eleganta låda är gjord av massiv tall i elegant design och lådbottnar. Baltic Pine 3 Drawer Bedside är dekorerad i naturliga träfärger för att ge ditt sovrum ett klassiskt utseende. Med tre lådor, runda trähandtag ger maximal lagringsutrymme. Elegant design och naturliga färger gör det till en mångsidig sovrumskollektion med en tidlös look.

Baltic Pine 4 Door 6 Drawer Garderob:
Den baltiska garderoben är enkel men modern design, med en varm träeffekt och runda trähandtag. Baltic 4 Door 6 Drawers Garderob är den perfekta platsen för dina kläder och tack vare de nedre lådorna kan de alla snyggt förvaras. Den attraktiva och praktiska baltiska garderoben är gjord av massivt tall trä med en naturlig yta och iögonfallande trähandtag som ger en lite sliten look på utsidan.

Baltic Pine byrå och avföring:
Baltic Dressing Table är ett fantastiskt möbel med en enkel yta och gott om lagringsutrymme, perfekt för ditt sovrum. Tillverkad av massiv tall med en attraktiv och naturlig finish och en klassisk traditionell tall-look. Den enkla designen med åtta lådor passar perfekt till alla inredningar. Baltic Pine Dresser är utrustad med en fin och bekväm pall.

Baltic Pine 7 låda bröstet:
Baltic Pine Drawer byrå är idealisk för användning i ett litet utrymme och erbjuder också gott om lagringsutrymme med sju stora lådor. De traditionella och naturliga byråerna är alltid ett populärt val och passar i alla typer av sovrum. Baltic Pine Drawer Chest i furu i ett naturligt utseende med en smal design för mindre rum. De sju lådorna erbjuder gott om lagringsutrymme och toppen är också perfekt för att presentera personliga föremål.