Enkla vårdekor uppgraderingar

Enkla vårdekor uppgraderingar

Eftersom en ny säsong ger en ny attityd, ett nytt tillvägagångssätt för hur vi klär oss och förnyad energi, bör våren också inspirera till en smart omprövning av hur ditt hem ser ut för att undvika att befinna sig i en dekorativ spår, känna sig oinspirerad att vara omgiven av samma gammal dag in, dag ut. Precis som vårrengöring kan betraktas som en form av egenvård, att välkomna våren i ditt hem med några mindre dekorativa justeringar och uppdateringar, inte bara uppdaterar ditt hem, det fungerar också för att införa ditt utrymme med årstidens energi samtidigt som du förhoppningsvis höjer din ande. Med det i åtanke har vi tagit bort tips för praktiska och enkla vårdekorationer från Decor Aid-designers som hjälper dig att överföra ditt hem utan problem till den nya säsongen.

FÄRG + MÖNSTER

Enkla våruppgraderingar

Cliché, eftersom frasen ”pops of color” finns i designvärlden, har det aldrig varit något tvivel om den stämningsförhöjande inverkan rikt mättade antydningar om det oväntade kan lägga till alla rum. Medan du fortsätter att integrera dina signaturtoner från rum till rum kan vårdekor uppgraderingar vara en tid att experimentera med ljusare nyanser och energiska mönster utanför din komfortzon eftersom du kan integrera dem i vilken skala som helst utan att vara för feminin eller spendera en förmögenhet.

Tänk på färska blommor, marina ränder och vackra pastellfärger som inte tävlar med din befintliga dekor för att framkalla säsongen inomhus medan färg förbinder varje rum för konsistens. Från något så enkelt och prisvärt som att byta ut en lampskärm till vassar med ljusa färger, till uttalande kuddar, kast och tillbehör, till tillägg som är lätta och luftiga, att gå på bitar som ger en polerad kontrast i hela ditt hem. känner sig förnyad.

Bild via Deco Journal

VÄXTER

Enkla våruppgraderingar

Smarta vårdekor uppgraderingar kräver alltid färska blommor och berusande växter. Förmodligen en av de mest prisvärda och uppnåbara enkla dekoruppgraderingarna du kan lägga till i alla rum, växter gör trippelarbete året runt eftersom de lägger till friskhet, rensar giftiga element från luften samtidigt som de ökar syrenivåerna och kommer i en mängd olika strukturer, nyanser och storlekar.

Från miniatyrkrukasuckulenter som är enkla att hantera till storskaliga nyklippta blommor, det är lätt att skaffa växter som passar ditt hem samtidigt som du höjer din anda eftersom ingenting ger skönheten i varmare månader som levande inslag av naturen. När det gäller att lägga till färska blommor i vanliga rum kan du hålla dig subtil med små blommor i en grupp lekfulla knoppvaser eller lägga till en känsla av drama med ett djärvt arrangemang eftersom du kan gå för det oväntade eftersom de tar lite investeringar, och tid. Och till skillnad från dekorativa föremål och fauxblommor är trädgårdens färska gröna och blommor kortvariga i naturen – vilket innebär att du inte tröttnar på dem eller kommer att sitta fast när du lagrar dem när säsongen går.

Bild via Phyllis Keels

ROTERA TILLBEHÖR

Enkla våruppgraderingar

Även om det är tröstande att ha nästan alla aspekter av ett rums inredning balanserad på plats, kan det vara oinspirerande och monotont att hitta dig själv att titta på samma placeringar dag in & dag ut. Och även om det inte är nödvändigt att helt ordna om ett rum varje säsong, kan du lyckas ändra atmosfären med några snabba drag genom att fokusera på tillbehör.

Överväg att ordna om soffbordsböcker, inramad konst, samlingar och dekorföremål medan du ägnar tid åt vårstädning för en enkel uppdatering med minimal ansträngning medan du använder bitar du redan äger. På det här sättet får du experimentera med dina befintliga placeringar medan du i slutändan ser vad som fungerade och vad du kan fungera bättre.

Bild via den rosa drömmen

LÄGG TILL NATURLIGA ELEMENTER

Lägg till naturliga element för din vårdekoration

Även om vintern har sina egna naturliga dekorativa signaturer, tänk på uppgraderingar av vårdekorationer som en tid för att lyfta fram säsongens mer avslappnade attityd med vackert utformade hantverksmässiga extrafunktioner. Från nautiska repfärdiga föremål till naturliga linnetillverkningar, har säsongen sitt eget sortiment av element som kommer att lägga till en polerad sammansättning av naturen inomhus.

Använd ljust färgade pom-pom-trimmade kast och neutrala hued-kantade kuddar för att lägga till ett bekvämt men subtilt texturspel till även de mest minimala rummen. Med detta sagt, kom ihåg att ögat inte tröttnar på neutrala lika lätt som det gör i färg, och unika neutraler kan ge ett rum lika stor inverkan lika mycket som ljusa färger.

Bild via AVE Styles

DETALJER FRÅGA

En vårdekoration är att lägga till färgglada grafiska textilier

För att hålla ditt utrymme estetiskt konsekvent, tänk på uppgraderingar av vårdekorationer som använder liknande stylingtrick när årstiderna ändras genom att hålla fast vid det som tilltalar dig, samtidigt som du lägger till billiga accenter som omedelbart ger en känsla av lek och energi i hela ditt hem.

Det kan vara så enkelt som att skaffa livfulla tygservetter och placemats, byta ut en liten matta, byta ut påslakan eller sängkjol eller att täcka sittplatser och sänggavlar i blommiga eller färgglada grafiska textilier för ett elegant sätt att punktera ett rum samtidigt som du lägger till en andra livet till dina möbler. Dessutom, eftersom de snabbt kan bytas ut, kommer de att fungera som säsongsinredningar som är lätta att lagra under vintern.

Bild via Nordstrom

FÖRDELAR MED NATURLIG LJUS

Enkla vårdekor uppgraderingar

Om du tycker att du har lyxen att hitta dina favoritrum översvämmade med naturligt ljus kommer våren och sommaren, utnyttja ljuset genom att använda det för att belysa olika element i varje rum. Använd metalliska laddningsbrickor och speglade ytor för att reflektera ljus på de bitar du vill att ögat ska fokusera på, medan vita accenter, mattor, sängkläder och dukar arbetar för att lägga till en skarp yta när ljus rör sig genom dessa material på olika sätt och får ett rum att se ut ljusare och luftigare.

Bild via Mitt Vita Haus