Entrédekor

entrédekorationsidéer

Inträdesidéer handlar ofta om funktionalitet och funktion, men många glömmer att de också kan vara snygga. Inredningsdekor behöver inte vara tråkig, och inredningsidéer för entréer bör vara lika fantastiska som resten av ditt hem. Kom ihåg att din entré är det första människor ser när de kommer in i ditt hem och det sista de ser på vägen ut – så din entréfoyer måste göra en minnesvärd inverkan. Fira din stil genom att klä din hall för att imponera med dessa smarta designidéer som hjälper dig att göra ditt hus entré inredningsdesign utmärkta medan du gör ett uttalande.

Använd det du har

entrédekorationer 2019

När det gäller smarta entréidéer kanske det bara inte finns något behov av att ta in nya inköp samtidigt eftersom du kanske redan har allt du behöver för att dekorera en vackert realiserad entré.

Ta en snabb undersökning runt ditt hem och se vad du kan använda för att ge din foajé, de första gästerna får ett intryck av när de går in i ditt hem, stilfullt till liv. Detta kan vara hänglådor för nycklar och post, en spegel som sitter i förvaring eller en matta som är för liten för ett större rum.

Gör utrymmet ser större ut

entrédekor idéer 2019 färg

Som du gör i ett litet badrum eller kök, målar du en mindre foajé i mjukare, ljusare nyanser för att göra området mer stort och i sin tur lyxigare när det gäller att maximera entréidéerna för små utrymmen.

Fickstorlek, ta en cue från de dramatiska entrédekorationerna som illustreras ovan med ett geni oväntat ombre tapet som ger det lilla området gott djup och en förhöjd cool faktor.

Blanda det

entrédekorationsidéer 2019 eklektisk mix

För ett skiktat utseende som träffar övergångsstyling, skapa spännande spel genom att blanda rika mönster och texturer och dynamiskt unika möbler intill varandra.

Och blanda det gamla med det nya, det dyra och det billiga – precis som du gör när du klär dig, för en distinkt uppfattning om entrédesignidéer som säkert gör din foajé ännu mer unik och uttalande.

Mjuka utrymmet

entrédekorationsidéer 2019 mattor

Oavsett om du letar efter entrédekorationsidéer för ett litet eller massivt utrymme, använd mattor för att mildra utseendet på mörka trägolv samtidigt som området blir större, ljusare och mer komplett.

Dessutom möjliggör mattor dig att experimentera med mönsterlek och färg samtidigt som du lägger till en känsla av komfort och ett område för gästerna att damma av sig skorna innan du går genom hela ditt hem.

Skapa en improviserad foajé

foajéns dekoridéer 2019

Kort på rymden eller har du inte en utsedd foajé som utnyttjar dessa smarta entréidéer? Låt inte det stoppa dig, eftersom du kan använda en skärm eller rumsdelare för att skapa en ordentlig foajé.

En skärm ger dig integritet från alla vid din ytterdörr, är lätt att fälla och flytta ur vägen, kan hittas billigt, kräver ingen installation, och bäst av allt, kan fungera som ett bra sätt att få färg och skriva ut i ditt hem.

Konstverk

entrédekorationsidéer 2019 konstverk

För en studerad uppfattning om entrédekor är källkonversationsstartande konstverk och skulpturer som en foajé ett av de mest sett rummen i något hem. Och konstverk med en oväntad skala eller silhuett kommer också att göra ditt hem enastående bland dina grannar samtidigt som du lägger till djup och karaktär.

Måla taket

entrédekorationsidéer 2019 tak

Letar du efter prisvärda entréidéer som är snygga och unika att starta? Varför inte överväga att måla eller täcka ditt tak för en dramatisk, extremt lyxig effekt.

Ett mönstrat tak fungerar också briljant för liten entrédekor eftersom det ger en illusion av ett större, större utrymme och är så beräknat att alla kommer att vilja stjäla utseendet.

Gå för ett tema

entrédekor idéer 2019 dekorationstema

Skapa ett centralt tema för att studera och konsekvent ta in entrédekor för att knyta ihop allt och göra dekorationsprocessen enklare och mindre slumpmässig.

Som när det gäller inspirerande entrédesigner bör det bästa, som för alla rum i ditt hem, ha en röd tråd för en känsla av harmoni.

Tapet

entrédekorationsidéer 2019 tapeter

Tänk på hur tung trafik kan vara i ett ibland smalt utrymme när du forskar på entréidéer. Och eftersom vita väggar bara kommer att fungera för att markera slitage och dagligt slitage, överväga att lägga till en livlig tapet för att dölja fläckar och liknande med ett vackert mönster.

E-postsorterare

entrédekorationsidéer 2019 postsorterare

En viktig sak när det gäller praktisk inredningsdekor, använd uppsamlingsfack och postsorterare för att lagra nycklar och post i en central zon på ett snyggt, organiserat och rörigt sätt. Dessutom kommer du alltid att veta var dina nycklar är innan du måste söka i hela ditt hem efter dem.

Gör ett uttalande med golv

entrédekorationsidéer 2019 golv

Ett annat oväntat intag av unika entréidéer, precis som tak, kan golv ofta förbises. Och för liten entrédekor, som foajén som visas ovan, kan ett grafiskt marmormönster göra underverk för att göra området mer lyxigt, välbedömt och intressant.

Konsol bord

entrédekor idéer 2019 konsolbord

Ett konsolbord är perfekt designat för entrédekor tack vare en smal silhuett och bänkskivans höjd. Det är en av de viktigaste möblerna för lysande entrédekorationer eftersom de är funktionella och ger en känsla av skönhet i din foajé.

Ta med en spegel

spegel entré dekor idéer modern foajé

Lägg till dimension och lura ögat att tro att din hall är större än den är. Speglar är perfekta för små väggdekorationer; reflekterar ljuset och rymden, lyser upp ett litet område. En spegel kommer också att få den att se betydligt större ut och de kan också vara iögonfallande och intressanta. Speglar fungerar också lika perfekt i större foajéer och entréer som de gör för entréidéer för små utrymmen eftersom de kan fås i alla storlekar.

Gå efter en djärv uttalande spegel om du har plats för det – stora cirkulära speglar ser fantastiska ut och golv till takspeglar är utmärkta för en sista titt på din outfit innan du går ut. Dessutom, eftersom speglar kan köpas billigt, ger de intressanta entrédekorationer när du installerar en med en unik silhuett, som foajén som visas här.

Lys upp

moderna foajén entré dekor idéer

Låt din entrédekor fokusera på hängande belysning för en verkligt dramatisk entré. Om du inte vill att din pendelbelysning ska vara för överdriven, välj belysning med glasfinish. Om din entré är mörk, se till att din belysning sparkar ut så mycket ljus som möjligt genom att välja klart glas.

Om du verkligen vill göra ett djärvt uttalande med eleganta entréidéer finns det också fantastiska belysningsalternativ, från stjärnor, till kuber, till industriella taklampor – vilket gör att dina främre entrédekorationsidéer kommer till liv briljant.

Personlig gallerivägg

entrégalleriet väggdekor idéer

Galleriväggar är fantastiska, men vad sägs om att hålla det personligt med foton av din familj och husdjur? Denna idé är utmärkt för liten väggdekor på framsidan; det tar inget utrymme, det livnar upp dina väggar och dina gäster kommer att älska att titta på dina minnessaker.

När idéer till entrédekor går är den här också välkomnande och rolig. Om du har ett litet utrymme, håll det minimalt med svartvita foton och vita ramar eller välj olika stilar och färger på ramar och sprid dem om. Eller så kan du gå till livligare inredningsidéer med en livlig blandning av samlad konst och illustrativa utskrifter för ett rikt och minnesvärt uttalande.

Sittplatser

dramatiska entréplatser

Bli djärv och extravagant med en intressant stol eftersom det inte behöver vara tråkigt att sitta för att binda dina skosnören. Gör ett uttalande med en intressant sittplats för att krydda din inredning.

Vi föreslår att du investerar i en vacker högryggad fåtölj, för den ultimata lyxen i din entréfoyerdesign, som oftare än inte, de bästa entréidéerna på traditionella beprövade metoder.

Dramatisk färg

entréfoyer målaridéer

Fantastiska entréidéer behöver inte lämnas åt någon blyg när det gäller dramatiska uttalanden. Om en mer modern entréfasadesign är din stil, bli djärv med färg. Förstärk draman och välj en ljus orange, rosa, blå eller till och med svart.

Mörka färger kommer att påverka som du kan kompensera med inredning. Vita möbler ser bra ut med svarta och blues, och mörka träytor ser lysande ut med rosa och apelsiner.

Dold förvaring

idéer om lagring av entréer

Ibland kan lagringsenheter se fula ut, precis som att ha skor och väskor som rör dig i din entrédesign. När det gäller entrédesign, tänk på att dekorera idéer för att hålla din förvaring utom synhåll.

Var det via en inbyggd enhet, en konsol utrustad med förvaringskorgar under eller en vacker armoire som när det gäller väsentliga inredningsidéer även i de största utrymmena, bör nästan allt ha ett mycket funktionellt syfte samtidigt som det förblir estetiskt tilltalande.

Grönska

entrédekorationer med byxor

Om din korridor är vit eller neutral, introducera färgstopp med växter. Detta ger ett billigt sätt att lägga till färg, särskilt om du letar efter små främre entrédekorationer som inte är ansträngande.

Lägg till en handflata i hörnet i en lyxig djupgrön eller en vit callalilja ovanpå ett bord för något mer femme. Suckulenter och kaktusar ser också bra ut och är perfekta om du inte har något golvutrymme för en stor planterare, eller om du inte har utrymme att skjorta runt palmblad för att undvika en hektisk och rörig inträdesdesign .

Stiliserade kappkrokar

snygg entréjacka

Att göra dina kappkrokar till konst är ett roligt sätt att blanda stil och praktik. Vi behöver alla någonstans att hänga våra rockar men att tänka utanför lådan när det gäller hårdvara kommer att göra din entré livligare. Du kan välja ljusa färger, djärva mönster eller spela med skala för att skapa en kontaktpunkt på väggen.

Detta ger perfekta entréidéer för liten entréväggdekor eftersom du inte tappar utrymme eller funktionalitet. Matcha dina kappkrokar till resten av rummet för något mer diskret och elegant. Lägg märke till hur kroken vi har illustrerat här säkert kommer att leva upp till varje ingångsdesign även när den inte används.

Måla knep

entréfärg tapet idéer

Vad sägs om ett par färgtrickar för entréidéer för små utrymmen? Att måla väggen i motsatta änden av din hall en mörk eller kontrasterande färg drar ögat nerför korridoren, vilket gör att den verkar längre. Att måla vertikala ränder är den perfekta inredningsidén för att få dina tak att kännas som om de är högre, eftersom de drar ögat uppåt.

Välj all vit entrédekor om du inte vill störa ditt utrymme med färg eftersom du känner att du har en oändlig entré. Alternativt kan du välja ett aggressivt, djärvt tapettryck för liten väggdekor. I ett så litet utrymme ser det inte ut som överväldigande och alla kommer att bli avundsjuka på din husinredning.

Välkomstmatuppgradering

modern entrématta

Uppgradera den smutsiga välkomstmattan med en underbar mönstrad matta för de ultimata idéerna till entrédekorationer. Ju mer livlig och mer färgstark mattan är, desto mindre kommer du att kunna upptäcka fläckar i detta högtrafikerade ingångsområde.

När det gäller smarta entréidéer kommer det att kännas som om korridoren bjuder in dig medan du får en matta i längsriktningen snarare än horisontellt, och en färgstarkhet lyser upp utrymmet. Tänk på en ljus marockansk matta och vanliga väggar för en vacker modern entréfasadesign.

Lägg till en bänk

idéer om entréplatser

En bänk lägger till förvaring, sittplatser och stil allt i ett. Om du har lite ledigt utrymme och letar efter idéer för entré för små utrymmen är en bänk viktigt för din entrédesign. Det ger dig förvaringsutrymme för skor och väskor under sätet, du kan ha kappkrokar ovanför samt någonstans att sitta och sätta dina skor på.

Välj en ljus sittdyna för mer lekfull inredning i entrén, eller en dämpad ton för mer traditionella idéer om entré.

Snygg förvaring

idéer om lagring av entréer

Ligne Rosets dynamiska kubenhet är en av de mest snygga inredningsidéerna vi har sett när det gäller förvaring. Den har ett snyggt utseende och är perfekt att starta samtidigt som den ger en ultrafunktionell entrédesign.

Om du behöver idéer för entré för små utrymmen, kommer det antagligen inte att fungera för dig, men om du har ett stort utrymme som behöver lite TLC för entrédekor, kommer detta att skapa en fantastisk effekt. Med det sagt, när det gäller idéer till entréer i ett mindre utrymme, är flytande glashyllor ett bra billigt alternativ samtidigt som de inte blir för visuellt distraherande.

Bilder via Pinterest