Ergonomikontorsstolar

Till och med en väldesignad arbetsstation kan orsaka problem med långa arbetstimmar på din kontorsstol. När problem uppstår måste uppmärksamhet ägnas åt arbetet och hur det görs dagligen när personen avser att fortsätta dessa långa arbetstimmar. Om du arbetar i timmar framför en dator eller på en specifik arbetsstation, tenderar du att hålla samma jobb i timmar utan att vissa muskler rör sig och överstimulerar andra. Detta leder till inget annat än muskelvärk och spänningar.

Träning är avgörande för att upprätthålla en ergonomisk hållning och upprätthålla kroppens hälsa när du arbetar på en enda uppgift i timmar. På jobbet finns det två saker att tänka på.

Först att få en bra ergonomisk stol som har så mycket träning som du har råd. Några av de dyrare modellerna byggda för personer som sitter på stolar i mer än 6-8 timmar om dagen kan nästan härma kroppen. 39; s rörelser och håll dina fötter platta på marken och ögonen på samma nivå, även när du lutar dig tillbaka. Varje stol, så länge den har en bra liggande position med justerbar lutningsspänning, är tillräcklig, så länge du kommer ihåg den andra viktiga ingrediensen för ett hälsosamt sammanträde i din kontorsstol.

# 2: Det är avgörande för din kropps allmänna hälsa att ta ofta pauser när du arbetar i din kontorsstol i timmar. Tydligen har alla en annan rekommendation om hur länge och när de ska ta dessa pauser. Den genomsnittliga rekommendationen för de flesta ergonomer verkar vara 5 till 10 minuter per en och en halv timme som sitter i en stol. Du kan också hjälpa dig med att minska stress genom att komma ihåg några enkla tekniker som kan hjälpa dig att minska muskelspänningen.

Försök att variera de olika dagliga uppgifterna så att du inte lägger timmar på att klicka med musen eller spendera timmar på att skriva. Försök också att rikta ögonen mot något annat än datorskärmen med några minuter för att minska belastningen på ögonen och, naturligtvis, nackspänningen när den hålls på plats för länge.

Om du kan kan du prova att justera ditt inlägg och kom ihåg att luta dig lite tillbaka istället för att vrida när timmarna går och dina ögon anstränger sig för att komma närmare och närmare din bildskärm.

Att sträcka benen på kontoret och ibland komma ur kontorsstolen för att sträcka ryggen kan också minska sannolikheten för att du lider av karpaltunneln, kroniska ryggsmärta eller andra relaterade skador på kontorsstolen. Undvik lite Utöva en bättre ergonomisk rörelse och konstant sträckning.