Ergonomisk modern kontorsstoldesign

Idag lider miljoner människor av ryggsmärta. De arbetar i en kontorsmiljö för vilken människokroppen inte har utvecklats. Vår kropp är inte väl lämpad för det långa sittande och typ som många av oss gör hela dagen. Detta har lett till en ökning av ryggproblem och upprepade stressskador

Att sitta i en stol i 8 – 10 timmar om dagen medan vi arbetar, stressar korsryggen, vilket inte är något som våra kroppar tar för givet, särskilt eftersom de flesta människor hänger i sittplatser eller glider. En ergonomisk kontorsstol kan vara en lösning för dig som behöver sitta. De bör placera kroppen så att belastningen på nedröret minskas.

Ergonomiska produkter kan minska trötthet och till och med hjälpa människor med tidigare hälsotillstånd att arbeta längre timmar utan den vanliga smärtan.

En ergonomisk stol är en nyckelkomponent i ett korrekt utformat kontor. En traditionell kontorsstol kan leda till dålig hållning och ryggsmärta. Om du har en ryggskada kan denna position göra det ännu värre.
En ergonomisk stol låter dig upprätthålla rätt hållning med minimal ansträngning. De fungerar genom att manipulera din sittplats så att din kroppslayout är mer naturlig.
Många muskuloskeletala störningar, upprepad stress och upprepade stressskador kan lätt undvikas.

Några enkla åtgärder minskar dina risker:

1. Ta dig tid för träning

2. Justera din hållning varje 20 till 30 minuter.

3. Stå för att svara på ett samtal.

4. Justera lätt din stol eller använd stolens kjolfunktion.

5. Gå till en annan persons kontor istället för att skicka ett e-postmeddelande.

6. Bara en kort promenad från skrivaren medan bara en kort promenad bort.

7. Även en perfekt stolpe kan orsaka skador om den upprätthålls.

8. Släpp musen när du inte använder den.

Http://www.ErgonomicBackStore.com erbjuder ergonomiska kontorslösningar för individuella behov eller hela kontor.
Harry L. Davis Sr var en ergonomisk pionjär och medgrundare och tidigare chef för Kodak Human Factors Group, som författade den populära tvåvolymserien "Ergonomic Design for People at Work".
http://www.ErgonomicBackStore.com grundades 2003 av Harry Davis Jr. och erbjuder ett brett urval av ryggvänliga möbler och tillbehör, inklusive ergonomiska stolar och ergonomiska skrivbord.