Exklusiva barstolar

Barstolen är ett kännetecken för varje bar, från det livligaste till det tystaste, från det traditionella till det trendiga. Möjligheten för någon att sitta i en bar och ta en snabb drink eller prata med en vän medan man tittar på sporten på en TV-skärm gör barstolen till en erkänd praktisk kollega i dessa miljöer. Barstolen behöver dock inte begränsas till baren. Det kan tolkas om och användas som en fungerande del av möblerna hemma eller på jobbet.

Frukost barstolar

Den uppenbara användningen av a Frühstücksbarhocker Hemma ligger i en frukostbar eller en köksö. De fungerar som de ursprungligen designades för en västerländsk salong och ger plats för en familj eller en individ att äta eller läsa tidningen. De tar lite plats, vilket gör dem mycket populära för små studiolägenheter och kan döljas under en ö för att helt försvinna och skapa mer utrymme.

Allmän kökpall

Om du inte har en frukostbar kan du fortfarande använda en barstol som ett tillbehör i köket. Använd en robust kökstol med extra steg för att nå saker du har förvarat i onödigt höga skåp. En kort kökpall kan till och med tjäna som ett stand-up-hjälp för ett litet barn att nå räknaren eftersom det hjälper dig att laga mat och laga själv.

Lekrum

En pall är ett bra alternativ för alla spelrum eftersom det är bekvämt och lätt att flytta runt. Använd en barstol som plats för att spela dataspel ensam eller med en vän. De tillåter full rörelse av den övre halvan av kroppen medan de förblir stabila och jordade så att du verkligen kan komma in i spelet utan att riskera att dra en muskel. Dessutom kan en barstol användas som extra sittplatser för pokerkvällar eller sammankomster av fängelsehålor och drakar. I slutet av natten kan de förläggas för att återställa utrymme och allmän användning av rummet.

arbetsplats

I alla jobb där du sitter länge på kontoret, i receptionen eller som en tennisdomare erbjuder en barstol en extra höjd, där en stol är begränsad och ger bättre komfort. Samtidigt installerar fler och mer anständiga företag som tar hand om sina anställda olika stolar för att förbättra sina anställdas arbetsvillkor. Stolar används för förbättrad hållning och resulterar i längre sittande, förbättrad koncentration och moral.

sovrum

En pall kan användas som säte för varje sminkspegel. Många små, snygga pallar passar varje sovrumsdesign och kan anpassas för att ge extra lagringsutrymme i sätet. Oavsett om man eller kvinna, ung eller gammal, en pall kan förbereda sig för arbete, skola eller en rolig kväll när du reparerar och applicerar makeupen. Perfekt även för tonåringar som tillbringar timmar med att klippa ut Justin Biebers bilder från tidskrifter för att hålla dem mot väggen i sovrummet.

Ytterligare platser

Det praktiska och funktionaliteten hos en barkruk gör det till ett utmärkt val för extra sittplatser vid behov. Med sin lätta, robusta, enhetliga design kan de förvaras i månader på vinden eller rummet tills den stora familjen besöker semesterfester eller en Super Bowl-fest för att se till att ingen gäst måste sitta på golvet eller i dörren mager.

Hantverk eller hobbyrum

Om du har en plats i ditt hus som är dedikerad till en hobby, eller om du har en studio eller verkstad i garaget, erbjuder en barstol ett användbart alternativ. Om du har en verkstad eller ett utrymme med en modelljärnväg, kan du använda en höjdjusterbar pall för att komma in i områden utan att sträcka ut och kompromissa med säkerheten när du använder en bandsåg eller titta på din favoritlokomotiv direkt genom tunneln möblerade.