Extra långa duschdraperier

När man handlar efter badrumstillbehör är det förvånande att människor tar extra långa duschgardiner för givet. De tror att om gardinerna var för långa skulle de falla över golvet och orsaka lite kaos. Men innan du räcker till det kortare bör du först kontrollera fördelarna med långa gardiner.

Dessa är perfekta för badrum med hög vertikal rensning. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att stolpen är för hög och dina gardiner kanske inte räcker för att täcka dig själv. Eftersom duschens huvudfunktion är att förhindra att vattnet fördelas över hela golvet, kan gardinen ses på ett avstånd av 1 cm från golvet till utsidan. Det är också perfekt för dem som har ett badkar eller en bubbelpool hemma. Även om dina händer hänger från gardinen i riktning mot badet kan du vara säker på att det finns tillräckligt med material kvar för att täcka plattorna.

Det fungerar också som en barriär för dina yngre barn så att de inte går ut ur badkaret själva. Stick bara duschdraken åt sidan för att blockera vägen medan du spelar. Naturligtvis är detta ingen anledning tillräckligt för att lämna ditt barn ensam. Om någon ger dig långa gardiner ska du inte förtvivla eftersom dessa handdukar kan vikas till önskad höjd.