Få ut det mesta av det lilla skåpet

liten garderob sovrum

Förutom den stabiliserade hyran på hennes West Village brownstone var det mest önskvärda inslaget i Carrie Bradshows lägenhet en massiv klädkammare. Och i New York City kommer klädkammare lika lätt som en hyrstabiliserad duplex. Om du vill passa in en Carrie Bradshaw-storlek skokollektion i ditt lilla närmaste, kanske du vill överväga några av dessa snygga platsbesparande lösningar.

Lägg till en andra skena i din lilla garderob

liten garderob andra skena

Om du har utrymme, överväga att lägga till en andra skena i din garderob. Variera höjden på de två skenorna och häng små plagg från den kortare biten. Detta Monorail Closet System från West Elm är det perfekta exemplet på hur man organiserar sig.

Över dörren

liten garderob över dörrhängarna

Om du letar efter en plats att förvara handväskor och stora rockar, kan du överväga att lägga till lite extra förvaring på baksidan av din dörr. Dörrkrokar är perfekta för stora vinterrockar, och du kan lägga till små krokar hela vägen ner för väskor och tillbehör.

Bild via lägenhetsterapi

Överst

små garderober vägg hyllor

När du har att göra med en liten garderob, kläm in kläderna i alla möjliga vinklar och krokar. Utrymmena ovanför och under klädskenan är kroniskt underutnyttjade, så överväg att lägga till några förfabrikerade hyllor. För en illa, chic look, kolla in dessa hyllor från Pottery Barn.

Proffstips: håll de bitar som du bär mest i ögonhöjd och dra ut en pall för att nå de svårare att nå platser där du lagrar tillfälliga bitar.

Avdelare

små garderobavdelare

Och när du väl har installerat dina nya hyllor, låt inte kläder och handdukar springa över varandra. Använd några hyllavdelare för att bibehålla separata högar: inte bara kommer din garderob att se mer organiserad ut, utan du kan också stapla högre högar med kläder och handdukar. Vi älskar också utseendet på korgar och avdelare.

Bild via CB2

Krokar

små garderobskrokar

Om du försöker få ut det mesta av din garderob, överväga alla sätt att hänga, installera eller spika i en lagringslösning. Krokar är bra för större föremål, som väskor och duffels, samtidigt som du också ger möjlighet att hänga upp mindre bitar, som nycklar och solglasögon. De kan hängas i hela din garderob och är också perfekta bakom dörren.

Vi älskar dessa kopparkrokar från CB2.

Korkbräda

liten garderobskiva

Om du letar efter en plats att hänga upp dina mindre knick-knacks och tillbehör, överväga att lägga till en korkbräda på din dörr eller en av dina garderober.

Bild via Pinterest