Fall Sovrum Idéer

fall sovrum sovrum idéer

När det gäller att göra det bästa av höstens sovrumsidéer, lönar det sig ibland att vara uppmärksam på de kända eftersom de förstår de bästa och billigaste sätten för en snabb rumsuppdatering. Och eftersom ditt sovrum borde vara en oas som handlar om vila och avkoppling, vände vi oss till våra dekoratörer för viktiga ledtrådar som hjälper dig att skapa ett mysigt och inbjudande sovrum med lätthet.

Lägg till tyngre gardiner

fall sovrum sovrum idéer gardiner

För att hålla ditt sovrum varmt och mysigt samtidigt som du måste undvika att täta fönstren varje år, stäng av lättare gardiner för tyngre, dubbla ansikten som kommer att göra dubbla arbetsuppgifter eftersom de lägger till en effektfull, elegant känsla av drama som är värt investeringen så länge de är minimala i stil och välgjorda.

Moodier Lighting

höst sovrum idéer belysning

Även om du vill få in så mycket naturligt ljus som möjligt under mörkare årstiderna, uppdatera ditt sovrumsbelysning för att ställa in en mer romantisk och lugnande ton på natten med belysning som är mer gyllene och dramatiska än så ljusa som möjligt, för att skapa en mysig utrymme att vila.

Ta med Drama

höst sovrum idéer sängkläder

När det gäller väsentliga idéer för höstsovrum kan även de enklaste och mest subtila sovrummen använda ett element av grublande, förförisk glamour.

Ta in några dramatiska, uttalande saker som gör ditt sovrum ännu mer minnesvärt och unikt. Kom ihåg att balans alltid är nyckeln som i rummet ovan, där ingenting konkurrerar med varandra om en harmonisk känsla av spel.

Blanda texturer

fall sovrum sovrum idéer textilier

En av de bästa och billigaste idéerna på höstsovrummet för att uppgradera ditt rum är att ta med en blandning av sidostrukturer för dina sängkläder.

Från äkta eller fuskpälskast till lager med texturerat sängkläder, detta är ett utmärkt sätt att få ditt sovrum att känna sig rikare och mer inbjudande med låg kostnad eller arbete.

En Plusher-matta

fall sovrum sovrum idéer mattor

För att rädda fötterna från morgonfrossa, ta in en tyngre, plusher matta, helst i mörkare toner för att skapa stämningen för ditt sovrum, eller egentligen, vilket rum som helst i ditt hem när du överväger idéer för höstdekorationer.

Byt ut konst och objekt

höst sovrum idéer konst

Som med alla rum kräver idéer i höstsovrum en snabb rumsuppdatering och dekorativa tillbehör och konstföremål är alltid det billigaste och enklaste sättet att återuppliva alla rum.

Fortsätt och byt saker från rum till rum och experimentera med placering för att uppdatera dina favoritelement.

Uppdatera sittplatser

höst sovrum idéer sittplatser

Medan läder och päls sittar låter tufft under fuktiga sommardagar, uppdatera ditt sovrum för den kallare säsongen framåt med täckta sittplatser som säkerligen kommer att ge en varm och tröstande atmosfär samtidigt som den är den perfekta miljön för en mysig läshörn att varva ner i.

Och medan vi inte efterlyser helt nya sittplatser när vikarna faller, överväga att lägga till lock och kast för enkla falluppdateringar som inte är permanenta.

Byt ut mönster och utskrifter

höst sovrum idéer färger

Eftersom botaniska tryck och pasteller inte omedelbart tänker på höstens sovrumsidéer, gör vad du kan för att ändra tonen i rummet med rikare färger, säsongslösa tryck och extra så att du inte behöver ändra allt varje säsong.

Detta kan göras i små doser via faux eller riktiga pälskast och kuddar, en djupt skuggad accentvägg och tillbehör som är tidlösa i överklagande. Nyckeln här, som med alla rum, är att injicera gemensamhet mellan element så att de inte kommer ut som slumpmässiga eller snabbt tillagda tillägg.

Tröstande färgpalett

höst sovrum idéer färger

Även om det optiska vita överklagandet i rummet som presenteras ovan kanske inte omedelbart förmedlar idéer till höstsovrum, finns det något att säga om den avundsvärda mysigheten som rummet framkallar med sin strikta färgpalett och minimala inredning eftersom ibland enkelhet är nyckeln.

Ta en kö från rummet och håll fast med en färgpalett med högst tre nyanser för att hålla ögat fokuserat och vilat snarare än att ha för många olika element som omedelbart kommer att förvirra ögat på var du ska hemma dig.

Bilder via Pinterest