Familjelägenhet i Upper East Side

familjens lägenhet vardagsrum

När en Upper East Side-familj fick veta att hela lägenhetsbyggnaden skulle genomgå några allvarliga renoveringar, bestämde de sig för att ta tillfället i akt att omforma interiören i deras lägenhet. De kom i kontakt med Decor Aid och bad att vi skulle förvandla deras utrymme till ett sammanhängande och levande utrymme som kunde passa inom ramen för deras kontrakt med hyresvärden.

Innan

familjelagringsförvaring

Efter

familjens lägenhet vardagsrum

Ett nytt målarjobb var det första steget i att blåsa nytt liv i denna lägenhet. Genom att skaffa ett menageri med neutrala toner kunde vi skapa ett lugnt och lugnt utrymme för denna familj.

Innan

familje lägenhet fönster behandlingar

Efter

familjens formella rum

Familjen hade inte köpt nya möbler sedan deras barn föddes, och så vi började helt från grunden när det gäller inköp. I vardagsrummet inramas en sektion för rum och brädor av bord från Dot & Bo. För ett färgstänk valde vi en fåtölj från chartreuse från ABC Home.

Innan

familj lägenhet barn sovrum

Efter

familj lägenhet barn sovrum

Ett av de viktigaste redesignbesluten som föräldrarna fattade var att byta sovrum med sina växande barn. Att skapa nya sovrumsutrymmen för hela familjen var avgörande för framgången för detta projekt. Genom att ta i bruk ett specialtillverkat garderobsutrymme som också fungerar som en mediekonsol kunde vi erbjuda en minnesvärd platsbesparande lösning för hela familjen.

Före efter

familjens lägenhetskontor

Föräldrarna visste att det skulle vara av största vikt att ha tillräckligt med förvaring för sina barn för att få dem att lägga undan sina leksaker och kläder. Och så fick vi sängramar med förvaringsalternativ, tillsammans med ett flytande skrivbord, som kan fungera som en nattduksbord för båda sängarna.

Före efter

familj lägenhet säng lagring

Att kunna visa upp sina souvenirer från att resa var en prioritet för våra kunder. Och så lade vi till i en uppsättning medienheter från mitten av århundradet, vilket ger hela familjen ett elegant lagringsalternativ.

Innan

familjens lägenhet sovrum

Efter

familjens lägenhet sovrum

För att ge sovrummet streck av färg och konsistens valde vi ett avtagbart tapet från Tempaper, tillsammans med ett specialtillverkat återvunnet trä inbyggt.

Innan

familjens lägenhet ätkrok

Efter

familj lägenhet matbord