Färger i köksskåp

Vit

Vit är fortfarande ett populärt val för områden målade i vitt, svart och grått. Dessa skräddarsydda garderober passar perfekt med ett modernt hem eller kompletterar ett elegant utseende. Så de är ett eklektiskt val som varade i åratal, oavsett hur många omvandlingar ett hem ser eller vilken stil en husägare föredrar.

Å andra sidan visar vit lättare smuts än någon annan färg. När huset är fullt av små barn med smutsiga händer, känner husägarna att de tillbringar hälften av sin dag för att torka av smuts från dörrarna och lådorna, särskilt när de befinner sig i områden med hög trafik. Denna färg visar också smuts och buckor lättare än någon annan färg och brister som repor. Husägare med flera barn eller barnbarn som alltid är i och lämnar matområdet kanske vill överväga ett annat alternativ.

svart

Anpassade svarta RTA-skåp ger varje modernt hem ett elegant utseende. Denna färg visar inte varje fläck eller fingeravtryck, så husägare kan torka av den när de har tid istället för att se de smutsiga fläckarna.

Den största nackdelen med anpassade svarta skåp är att de visar repor lika lätt som vita, om inte mer. Den enda andra brist som rapporteras av konsumenterna är att svart helt enkelt inte är lika mångsidigt som vitt. Dessa kompletterar moderna stilar, men ser inte bra ut om en husägare ville göra om allt och ändra det till en traditionell stil.

grå

Anpassade grå RTA-skåp kan verka lite ovanliga, men det är det som gör denna färg så populär. I stället för trä eller svartvitt kan grå husägare presentera sin unika personlighet och unika stil. De erbjuder också den perfekta kombinationen av professionella i svartvitt. Till exempel passar de underbart med olika dekorationsscheman, från modern till elegant. Grått täcker inte smuts lika lätt som svart men visar det inte som vitt. Repor är mindre synliga, men inte helt dolda.

Anpassade grå köksskåp erbjuder den perfekta balansen mellan fördelar och nackdelar med svart och vitt.

Trä

Träkök finns i olika färger, men samma grundfärger som svart, vitt och grått kan också användas för trä. Till exempel är mörka träslag mer benägna att repa, men de visar inte heller smuts. Ljust färgat trä är mer mångsidigt och klarar tidens test eftersom det perfekt koordineras med en omvandling efter den andra.

Det viktigaste när du väljer trä RTA köksskåp är träslaget. Hårdare skogar sparas vanligtvis på grund av deras hållbarhet.

Att designa RTA-köksskåp är ett utmärkt sätt för par att göra sitt hem unikt när de vacklar sin personlighet genom varje detalj i sitt hem.