Fire Pit Table

Runt vitt eldstadsbord

Sommarkvällar känns bara inte kompletta om du inte samlas runt en eld, antingen rostar marshmallows eller rostar varandra. Men att bygga en eld varje natt verkar varken genomförbar eller rolig. Det är därför eldstadsbord är i stort sett vårt favoritutomhus utomhus (inget brott, grillar). De är inte bara spännande designelement, utan de är också utan problem – det betyder att du inte behöver ta itu med stockar och dina gäster inte behöver gå hem och tvätta omedelbart allt i ett försök att bli av med eau de campfire stank inbäddade i fibrerna i deras kläder. Eldstadsbord är särskilt bra för små utomhusutrymmen; du behöver inte välja mellan att rosta s’mores och smutta på en cocktail, för det finns plats för varje. Kolla in några av våra favoritstilar.

Real Flame Ventura Square Chat Height Fire Table, Glacier Grey

grå betong eldstaden chatt höjd tabell

Det lockande brandtabellen är lämpligt minimalt och är gjord av fibergjuten betong. Tryckknappens tändning gör att flammorna går snabbt och bordslocket täcker brännaren när den inte används. Detta eldbord skulle fungera särskilt bra i ett elegant, litet utomhusutrymme.

Mål

Utomhus GreatRoom Boardwalk Fire Table

vit onyx plankat trä eldstensbord

A marmoriserad vit onyx Supercast upphöjd topp sitter på den räfflade sammansatta däcksbordytan på detta eldgropsbord och ger den en fräsch kustkänsla. De två nivåerna gör det perfekt för underhållning och ett skyddshärdat glas finns för att avvärja vind och för att skydda fingrar som kommer för nära lågorna.

Hayneedle

Rektangel eldgrop

granit aluminium rektangel eldstaden bord

För att du inte ska oroa dig för att ditt eldstadsbord kommer att se ut som alla andra, är det här mycket anpassningsbart, med ett urval av tre metallbottnar och 10 ytbehandlingar, plus en granitskiva som tillval och 14 glasfärger. Ännu viktigare är att den här kompakta eldstaden på soffbordet har gott om plats att vila din drink.

Yard Art

Malibu Fire Table av Firetainment

vitkvarts eldstensbord

Med sin breda, eleganta kvartsskiva är detta Malibu-inspirerade eldstadsbord tillräckligt stort för att dela en måltid med gästerna, och det finns i två höjder. Den fyrkantiga eldfunktionen i mitten av bordet kommer med ditt val av färgat eldglas eller lavasten.

Wayfair

Mezzo Propan Gas Fire Pit Table av Real Flame, Antique White

rund vit betong eldstensbord

Ställ in en sofistikerad, modern ton i ditt utomhusutrymme med detta runda vita fiberbetong eldstadsbord. Den svarta lavastenen ger bordet en hög kontrast, och den elektroniska tändningen gör det enkelt att starta eld.

UltimatePatio.com