Fitoutgrid Dining Bar

Svart och grönt fitgrid

Kommer du ihåg vårt bidrag till att bjuda in livsstil till inredningen? Om inte, kontrollera de senaste veckornas rutnät från vardagsrumsgolvet i vårt senaste designprojekt. Den har inredning från Design Within Reach och tillbehör från Bloomingdale’s och Gucci. Medan du håller på med det, läs vårt ursprungliga rutnät som sammanställdes på sovrumsgolvet och inkluderade groomingprodukter från Immunocologie och modeaccessoarer från Hermes, Ralph Lauren och Jaeger-Lecoultre.

Sammanfattningsvis: “Decor Aid anser att livsstil är ett heltäckande element för varje element som omfattar ens liv. Inspirerad av livsstilsbilder som kallas outfit-galler, och för att ytterligare visa vår tro (som att inte erbjuda inredningstjänster per timme inte räckte!), Väcker vi #FITOUTGRID till liv. ” Vi förstår definitivt stil och trender, och vi förstår också att ditt hem (och din garderob) inte är helt beroende av tidens säsong. Den personliga stilen, även om den ständigt utvecklas, är på ett sätt tidlös och behöver inte överensstämma med tidens modefluga. Var säker på att Decor Aid värdesätter alla element i det dagliga livet, exklusive fritid och stillestånd.

Lager av olika material skapar djup och intriger. Blandande element som marmor med vintageläder och glas låter utrymmet fungera som en ensemble.

URBAN OASIS: Inbäddat i Midtowns östra sida är vår kunds pied-à-terre. Finansmannen ville att hans hem hemifrån skulle vara modernt men ändå varmt. Våra designers förvandlade detta två sovrum till en urban oas. Med coola gråtoner och blues (hans favoritfärg), accentuerade med neutrala toner, mjuka texturer och toppade med sofistikerade mässingsinslag skapade ett intimt men ändå modernt utrymme. Utmaningen var att hålla sig inom budgeten. Hans kärlek till möbler från mitten av århundradet gjorde det svårt men Lauren och Alex gick till jobbet. De utforskade auktioner, sändningsbutiker och landade Sigurd Ressels vackra Falcon Chairs på ett fynd och drog av dem.

I rutnätet ser vi mer av vår kunds personlighet i Dining & Bar-utgåvan av Urban Oasis #FITOUTGRID

Från vänster till höger: Vintage Leather Flask Mark Cross, handgjord Tanqueray nr 10 Gin Tanqueray; Dekorativ förstenad skål Lillian August; Urban Oasis Keys; Mässingskarafflock Lördag Marknadsintresserad antik; Lime Market-Sourced; Kockknivar Chroma Porche