Fjärde juli Dekorationsidéer

Sommarunderhållande utrymme

Vädret är (äntligen) varmt, vilket innebär att den fjärde juli är här! Oavsett om du bjuder in dina grannar, dina vänner, dina svärföräldrar eller dina nära och kära, har vi skönt att underhålla för den stora semestern. Byta ut fyrverkerierna och följ vår guide.

Uteplatsmöbler med lågt underhåll

sommarunderhållande utemöbler

Om ditt hem är välsignat med en uteplats eller uteplats, se till att du är utrustad med några utemöbler med lågt underhåll. Håll kuddarna inomhus fram till dagen och ge din uteplats inredning en snabb slang innan dina gäster anländer. Korgmöbler för alla väder, som Biscayne Luxe Swivel Chair från Restoration Hardware, ger de perfekta utemöblerna med lågt underhåll.

Bust ut grillen

sommar underhållande grillning

Om du tänker servera dina gäster lite mat – och vi hoppas verkligen att du gör det – överväg då enkla sätt att laga en måltid utan att värma upp hela huset. Vi älskar att grilla under sommaren. Det är inte bara ett roligt sätt att njuta av utomhus, men det kommer att hindra ugnen från att värma upp ditt hus. Och medan alla älskar grillat kött, smakar majs, zucchini och tomater också bra på grillen.

Eldstaden

sommar underhållande eldstaden

Den här sommaren är inte den varmaste i historien. Och så om en grill inte räcker för att hålla dig varm, byt ut eldstaden. Vi placerade en cirkulär eldstad på taket till detta palats från mitten av århundradet för att balansera takets mer vinklade element.

Bild via Savuer

Makeshift Bar

sommarunderhållande roscocktails

Om du planerar att servera dina gäster något att dricka, och vi hoppas verkligen att du gör det, sätt sedan in några ingredienser för sommarcocktails. Och du behöver inte en inbyggd våt bar för att få din drink på. Ange en disk eller yta för cocktails och lämna resten till dina gäster. Roscocktails är den perfekta drinken för denna sommar.

Bild via Elle Decor

Sommarbelysning

sommarunderhållande belysning

Om du planerar att vara värd för dina gäster efter solnedgången bör du definitivt överväga dina alternativ för utomhusbelysning. Om du försöker gå för ett rustikt chic utseende, överväga sedan strängbelysning. Kolla in hur vi fick utseendet i den här Hoboken-lägenheten.