Förvaringsidéer för små utrymmen

lagringslösningar

Clutter är fienden till bra design. Och eftersom du inte kan donera eller sälja varje knack i din lägenhet, överväga några innovativa lagringslösningar för ditt hem. Var inte rädd: våra seniordesigners har dessa tips för att ge din lägenhet lite extra lagringsutrymme.

Under sängen

förvaringslösning under sängen

Ditt sovrum ska se ut som en himmelsk tillflyktsort, inte ett förvaringsskåp. Om du letar efter sätt att frigöra golvutrymme i ditt sovrum, överväga sedan ett förvaringsalternativ under sängen. Du kan använda den för att lagra extra sängkläder, eller så kan du göra bort en byrå eller armoire. Vår klient, en ung professionell bosatt i Chicago, var i desperat behov av lite extra utrymme, så vi valde en elegant sängram med förvaring under sängen för hennes studiolägenhet.

Förvaring ottomanska

lagringslösning ottoman

När du försöker lägga till lite extra förvaring i ditt hem, överväga möbler som kan fungera som en förvaringsenhet. Och om du letar efter ett bekvämt ställe att förvara kuddar och kasta filtar, överväga att vara en ottoman. Vi placerade en i detta Westchester-familjehem. En kromfack gör att denna ottoman fungerar som ett soffbord och kan tas bort när familjen behöver gräva ut några extra filtar.

Inbyggd förvaring

inbyggd lagringslösning

Även om det verkligen inte är ett DIY-projekt för helg, är inbyggda lagringsenheter exponentiellt mer effektiva än fristående byråer. I denna Upper East Side-lägenhet installerade vi grå inbyggda lådor längs en vägg utan fönster. Uppsättningar av flytande trähyllor ramar in på båda sidor av TV: n och skapar en smidig mediekonsol.

Öppen och stängd förvaring

lagringslösning öppen stängd

När du överväger förvaringsalternativ för din lägenhet, välj en blandning av öppna och slutna lagringslösningar. Sätt ut dina mest dekorativa varor och förvara allt annat bakom stängda dörrar. Kolla in hur vi delade blandningen av öppen och stängd förvaring i denna Upper East Side-lägenhet. Se bara till att dina öppna lagringsvaror är noggrant utvalda och har gott om utrymme att skina.

Använd bokhyllor till bra användning

lagringslösning bokhylla

Bokhyllor är bra för mer än bara att hålla böcker. Om du har ett stort, öppet utrymme som du försöker korralera, kan du överväga att använda bokhyllor för att dela ut utrymmet i två. Kolla in hur vi gjorde det på det eleganta, rustika loftet med utsikt över Union Square.

Varje hörn, varje gunga

förvaringslösningskrok

Om du inte vet vad du ska göra med ett besvärligt utrymme är chansen att du kan förvandla det till lagring. Våra kunder i den här rustika, eleganta Hoboken-lägenheten ville stuva köksutrustning som de inte använder regelbundet, och därför placerade vi några trälådor över deras skåp. De matchar perfekt hemmets eleganta, rustika atmosfär och är alltid inom räckhåll.

Lägg till lite färg

lagringslösningens färg

Tänk på dina lagringslösningar som ett sätt att visa din personliga designstil. I denna takvåning med utsikt över Central Park West gav vi den här lilla kroken en orange accent och installerade sedan ett modulärt trådlagringssystem. En samling orange lådor ger enheten en sammanhängande och färgstark atmosfär.