Förvräng ditt hem

rensa ditt hem

Lyxiga möbler och ett professionellt utformat utrymme kommer aldrig att se bra ut om ditt hem är fullt av röran. Oavsett om det är en hög med papper som du har tagit hem från kontoret eller en skräplåda full av batterier, är det troligt att röran kommer i vägen för ett vackert hem. Och röran är inte bara en designögon. Det kan också påverka ditt mentala välbefinnande och din förmåga att fokusera. Så om du letar efter snabba och enkla sätt att få ditt hem att se bättre ut, följ vår guide för att rensa ditt hem.

Declutter Room By Room

inbyggda lagringslösningar

Att rensa ditt hem behöver inte ske på ett tag. Genom att ta itu med rum en dag i taget kommer du att vara så mycket närmare att rensa ditt hem. När vi uppmanades att göra detta Hoboken-radhus redo för en iscensättning startade vi i vardagsrummet. Genom att rensa den stora inbyggda bokhyllan frigjorde vi mer utrymme för dekoration, och efter en dag var vi på väg att göra det här hemmet klart för visning.

Regler om tre

dekorera regler för tre declutter

I heminredning, desto mer utrymme du ger varje objekt, desto mer sticker det ut. Men i färd med att rensa bort kan det vara frestande att gå till ett helt kalt, minimalistiskt designschema. Att gruppera liknande objekt i kluster om tre skapar naturligtvis symmetri i ditt hem och hjälper dig att hitta den perfekta balansen. I foajén till detta Westchester-familjehem placerade vi en triplett av geometriska föremål på foajékonsolen för en smakfull design som är modern utan att känna sig minimal.

Korgar för filtar, kast och kuddar

korgar för filtar declutter

Du bor i ett hem, inte ett museum. Ditt hem ska vara bekvämt utan att känna dig kalt eller täppt. Om du letar efter sätt att korrelera filtar, kuddar eller något annat i ditt hem, överväga att lägga till några flätade korgar runt hemmet. Placera dem vid foten av din säng och bredvid soffor runt hemmet för ett elegant sätt att organisera alla kuddar och filtar.

Dekorera dina lagringslösningar

orange modulär lagringsdeklaration

Om trenden med öppen lagring har lärt oss något är det att lagring inte är något att dölja för. Tänk på dina lagringslösningar som en plats där du kan dekorera. I denna takvåning i Central Park West bad våra kunder oss att bygga en förvaringslösning för dem som skulle flyta med deras konstfyllda lägenhet. Så vi tillverkade en modulär lagringsenhet och lade till en orange accentvägg för en ljus färg.

Öppen och stängd förvaring

öppna lagringslösningar avviker

Öppet lagringsutrymme är ett utmärkt sätt att rensa ditt hem. Men du skulle vara svårt att hitta ett sätt att smakfullt visa upp en låda full av batterier eller andra nödvändiga knick-knacks som bäst hålls gömda. Så när du försöker rensa ditt hem, överväga en jämn blandning av öppna lagrings- och stängda lagringsalternativ. I denna Upper East Side-lägenhetsrenovering fodrade vi den längsta väggen i vardagsrummet med en kombination av öppna och stängda förvaringslösningar för ett funktionellt och elegant gemensamt område.