Foyer Idéer

vägg foajé design

Tänk på din foajé som introduktionen till ditt hem. Oavsett om du går för ett mitten av århundradet eller ett bohemiskt chic utseende, sätter din foajé tonen för hur dina gäster kommer att uppleva det utrymme du skapat själv. Och det här är det sista området i hemmet som du vill lämna osmyckat. Så om du letar efter lite foajéinspiration, följ vår guide.

Sätt dig

foajé entré blå soffa

Om ditt hushåll inte har några skor, överväga att lägga till en bänk eller till och med en liten soffa i din foajé. Förhoppningsvis får dina gäster ledtråden och lämnar sina skor vid ytterdörren. Den kalkblå soffan i denna New Canaan makeover är perfekt på trenden i år och är ett smalt tillskott till detta ljusfyllda inträde.

Lägg till en accentvägg

accentvägg foajén

Om din foajé leder in i ett öppet utrymme, vill du hitta sätt att avgränsa din foajé från resten av ditt hem. En accentvägg eller någon smakfull tapet är ett bra sätt att göra detta. Det kommer att välkomna dina gäster med lite stil och kan signalera mot resten av ditt designschema. Kolla in accentväggen som vi lade till denna personliga lyxlägenhet på Upper East Side.

Spegel spegel på väggen där

spegel foajén entré

Innan du går ut genom dörren på morgonen, ge dig själv en sista titt i spegeln. Och om du vill uppgradera din entré kan en spegel i full längd göra underverk, som i detta palats från mitten av århundradet på Upper East Side. Det kommer att ge din foajé en dekorativ touch, och förhoppningsvis kommer du att märka den senapsfläcken innan du går till kontoret.

Vägg målning

spegel foajén vägg konst

Ett par välkurerade konstverk kan sätta tonen för din konstfyllda bostad. Så om du vill integrera konstverk i hela hemmet finns det inget bättre ställe att börja än foajén. Vi designade denna Upper West Side-lägenhet för att matcha kundens befintliga konstverk, och för foajén valde vi en djärv samling av svartvita träblock.

Geometri

geometriska bordsobjekt

Vi älskar att placera geometriska bordsobjekt i hela hemmet. Det är ett enkelt sätt att skapa ett designschema som innehåller en mängd olika former och kan hjälpa dig att skapa en övertygande neutral palett. I ingången till detta Westchester-familjehem integrerade vi flera geometriska bordsobjekt och en åttkantig spegel för att skilja detta utrymme från de mer traditionella elementen som finns i hela hemmet.

Lägg till en Area Rug

område matta foajén entré

En områdesmatta i foajén måste stå ut med mycket slitage, så överväga ett inomhus-utomhusalternativ, eller gå efter en höghög matta, som vi gjorde i den här moderna redesignen i Connecticut. Det är en välkomnande touch som ger denna entré en plysch, bekväm känsla.

Dubbel plikt

förvaring i foajén

Och en entré behöver inte bara vara dekorativ. I foajén till denna rustika moderna Hoboken-lägenhet installerade vi ett stort skåp för extra lagringsutrymme. Men vi toppade förvaringen med en hembar och fick gästerna att känna sig välkomna så snart de går in genom dörren.