flexibelt formellt rum

En hemdesign är en spännande process. Det är en chans att befria ditt utrymme från alla oönskade funktioner, och det ger dig möjlighet att omdefiniera den plats du ringer hem. Men hemdesign kan också vara skrämmande. För att spara dig själv onödig stress, ställ dig själv dessa fem frågor innan du omformar ditt hem.

Hur vill du att ditt hem ska förändras?

återvunna trägolv

Hemdesign börjar med en önskan om förändring. Och oavsett om det är kosmetiskt eller strukturellt, är det viktigt att formulera och definiera exakt hur du vill att ditt hem ska förändras. Omvänt, tänk på vad du gillar med ditt nuvarande utrymme. Inte allt måste gå, så noga överväga de aspekter av din design som du upprätthåller. På det här eleganta loftet med utsikt över Union Square bestämde vår klient i slutändan att behålla utrymmets ursprungliga trägolv och valde att ändra allt annat om utrymmet.

Hur vill du att ditt utrymme ska se ut?

ståtligt vardagsrum redesign

Tänk på vilken typ av mönster som inspirerar dig. Och tänk också på designscheman som ger dig mardrömmar. En Pinterest-tavla är ett bra sätt att hjälpa dig att räkna ut den stil du letar efter. I detta Gramercy-samarbete ville vår klient ha en ståtlig redesign som passar kvarteret. Bilderna före och efter talar för sig själva.

Hur kommer du att använda det här utrymmet?

flexibelt formellt rum

Även om du verkligen borde överväga design och estetik, glöm inte funktionaliteten. I denna lägenhet i Upper West Side ville vår klient skapa ett formellt rum som skulle kunna fungera som ett utrymme för familjefilmkvällar. Så vi hämtade alla våra möbler i enlighet därmed, med formella delar som också är bekväma.

Hur mycket lagring behöver jag?

hem redesign lagring

När du överväger en redesign, tänk på hur mycket lagring du behöver. Det är exponentiellt lättare att integrera lagring under din redesign, i motsats till efter det. I denna Upper East Side-lägenhetsrenovering förvandlade vi en hel vägg till förvaring och förse klienten med både öppna och stängda förvaringslösningar, så att de kan visa upp sina dekorativa varor, samtidigt som de håller kvar några röra.

Var tar livet mig?

beachy hemmakontor

Även om det är viktigt att tänka på dina nuvarande behov, bör en hemdesign också överväga framtiden. Nygifta i denna strandiga Upper East Side-lägenhet planerar att få ett barn någon gång under de närmaste åren och vill omvandla sitt hemmakontor till en plantskola. Så vi köpte billiga bitar till detta rum och valde en soffa som också kunde införlivas i barnkammaren.