Garderobidéer

En välplanerad garderob börjar med en grundläggande uppsättning som kan skapa olika utseende och enkelt hantera modevågorna från säsong till säsong. Här är några praktiska saker att bygga din garderob. Det här är bara några viktiga klassiker. Det viktiga är att de passar dig, smickrar din kropp och inte är föråldrade.

En klassisk vit skjorta:

Den vita skjortan med knapp fram är ett måste för varje garderob. Det finns i olika versioner, till skillnad från en mans plagg. Bestäm en som understryker dina kurvor och täcker bristerna. Du kan bära tröjan över en camisole med öppna knappar för en avslappnad look eller som en formell topp för ett tydligt arbete. Du kan också bära den till en fantastisk kjol för en kväll eller ta på toppar och shorts för en sportig look. Mångsidigheten kan helt enkelt inte ignoreras.

Klänningsbyxor – Svart:

En enkel svart byxa är bäst för arbete och skoj. De kan bäras med skjortor eller blazrar för arbete och klädda ut med en fantastisk topp för natten. De går aldrig ur modet. Dessutom smickrar svart alla kroppstyper och går med nästan allt. Välj en medelhög midja med en lätt träff på benen. Se till att fickorna vilar platta på kroppen för en elegant look.

Väl anpassade jeans:

Vi vet alla hur svårt det är att hitta rätt jeans. Det är så tilltalande för kroppen att du vill bära det varje dag. Du kan kombinera den med t-shirts, kurtor, jackor och toppar – det finns olika sätt du kan ta på dig alla välmonterade jeans. De kan klä upp eller ner beroende på tillfälle. Det breda benet eller stövelsnittet passar nästan alla kroppstyper och är ett måste för varje kvinna.

En topp för varje tillfälle:

Välj en topp som ser bra ut under en skjorta eller jacka, men som också gör kul efter timmar. Du kan bära det med kjolar, jeans, shorts, byxor eller byxor. För mer mångsidighet kan du välja neutrala färger som svart eller vitt. Ha minst en i din garderob för att ge en omedelbar feminin touch för att få fram den eleganta du.

Svart klänning:

Det är ett av de viktigaste plaggen för kvinnor och har funnits länge. Välj vackra halsringningar och extravaganta ryggdesign. En svart klänning plattar inte bara varje kvinna, utan belyser också det positiva och döljer bristerna. Välj en stil som passar för olika tillfällen, och du kan ändra utseendet med enkla tillbehör varje gång.

En bra kostym:

En bra kostym behövs kanske inte för varje jobb. Det är dock tillrådligt att ha minst ett par för ett oväntat affärsmöte eller intervju. Dräkten ska följa silhuetten av en kvinnas kropp och markera kurvorna i midjan. Du kan också bära bitarna individuellt för att få många utseende. För att säkerställa en perfekt passform rekommenderas det att du väljer specialanpassade produkter.

Kjolarna:

Om du inte är en rockperson är två eller tre kjolar i olika längder ett måste för varje garderob. De är perfekta för ett feminint och förfinat utseende som gör dig flirtig eller saklig. Du kan kombinera den med matchande toppar för alla tillfällen. Välj en stil som definierar dina kurvor och döljer dina negativ.

En kappa:

Skaffa en kvalitetsrock med en intressant silhuett som passar in i en företagsmiljö eller en avslappnad miljö. Det är ett idealiskt föremål att kombinera med ett par byxor, en kjol och en vit skjorta eller göra den avslappnad med ett par jeans. Välj ett lager med avtagbart foder, eftersom du kan använda det även under de kallare månaderna. Välj en kappa i en neutral eller klassisk färg för mer mångsidighet.

Ett par uttalande skor:

Ett bra par stilettos – det är definitivt ett måste, vare sig det är för ett affärsmöte eller en kväll ute. Stilettos matchar varje outfit och skapar ett klassiskt och elegant utseende. Tja, om han bara inte är din typ, kan du välja ett par patentläderskor som ger de flesta kläder en fördel. Se till att du har ett par uttalande skor som anger vem du är.

En mångsidig handväska:

En av de viktigaste handväskorna, som är tidlös och mångsidig, är ett måste för varje kvinna.
Investera i rätt för att se till att det varar dagar om inte månader. Välj en storlek som innehåller allt du behöver och en stil som du kan bära på kontoret eller för shopping.