Gingham heminredning

blå gingham väggkonst

Gingham, tillsammans med sina vänner seersucker och madras, är tyger som verkar definiera sommaren. Men till skillnad från de andra går gingham lätt över årstiderna, och det ser alltid skarpt och klassiskt ut. Gingham fungerar också med nästan alla designstilar, så oavsett om ditt utrymme är traditionellt, preppy, beachy eller modernt, kommer detta mångsidiga mönster att vara ett välkommet tillskott till din heminredning.

Gingham Ottomans

gingham ottomans guld konsolbord guld inramad gallerivägg

I hemmet för inrednings- och textildesigner Caitlin Wilson, ett par av henne Ava Cocktail ottomaner skapa en eklektisk sammansättning under det guldramade glasbordet och väggen med lyxannonser i guldramar. Ta ett tips från hennes design och stoppa ett par ottomaner eller avföring i gingham och stäng dem sedan under en konsol eller i hörnet för att få ett mönster. och extra sittplatser.

Via MyDomaine

Gingham Window Seat

gingham stoppade kuddar fönsterplats

Ett mysigt fönstersäte i en solfylld bondgård är precis rätt plats för detta djärva rutiga tyg. Den stoppade sätet och kuddarna ger en raffinerad rustik atmosfär. Små utrymmen som ett fönstersäte och accentstycken som bänkar och toffelstolar, maximerar effekten av gingham.

Via Domino

Gingham Nursery

blå gingham tapet pojke plantskola

Babyblå gingham tapet sätter en lekfull ton i en pojkes plantskola. Blå wainscoting maximerar mönstrets inverkan (och förhindrar att den ser ut för mycket). En blå ljuskrona med ananas och biltryck håller utrymmet nyckfullt, tillsammans med de kontrasterande kastkuddarna och områdets mattdetaljer.

Via hemgrupp

Gingham Kitchen

belgiska gingham fönster behandlingar kök

I kombination med varma valnötsskåp och en otrevlig matuppsättning lägger de belgiska ginghamfönsterbehandlingarna i detta kök till rymdens mysiga och välkomnande atmosfär. För att få ut det mesta, försök att markera gingham som det enda mönstret i rummet.

Via Architectural Digest

Gingham Wall Art

gingham väggkonst eldstad mantel

Helvita, kustinspirerade kök kan kännas lite nakna utan mönster eller konsistens, varför dessa vävda stolar toppade med gingham-kuddar är sådana viktiga delar. Ett annat roligt sätt att integrera gingham i din heminredning är genom placemats och en bordslöpare. Något av dessa alternativ är fantastiska, budgetvänliga sätt att testa en titt innan du åtar dig något som anpassade fönsterbehandlingar.

Via ärligt WTF

Gingham Barns sovrum

gingham sängkläder barn våningssäng rum

Ett våningssal för barn på tredje våningen i ett gavelutrymme är precis rätt för glad munksten i rött och blått. Sängkläderna är en blandning av ett större ruttryck på täcken och bluff och ett litet ginghamtryck på lakan. Preppy-trycket passar perfekt i detta strandiga Hamptons fritidshus, och det är perfekt för både flickor och pojkar.

Via Foo Dog Blog