Glas matbord

På grund av sitt eleganta utseende blir glasbord allt populärare hos konsumenterna, och eftersom elegansen ligger i glasytan blir det allt viktigare att hålla ytan ordentligt. Låt oss titta på några saker du kan göra för att hålla ditt glasbord i god ordning

o Använd platsmatta och underlägg. Att förebygga är bättre än att bota. Det bästa sättet att underhålla ditt glasbord är att förhindra att det repas. Om du lagrar dina diskar etc. direkt på bordet kan du aldrig undvika repor. Använd istället platsmatta och underlägg för att behålla diskarna. Placemats och underlägg finns i en mängd olika stilar och färger och kan enkelt användas för att lägga till färg till ditt matbord.

o Använd underlägg för varma saker – Det är en bra idé att använda underlägg för varma rätter och soppor. Eftersom de flesta glasytor är härdade är detta inte nödvändigt, men säkrare än ledsen.

o Använd en svamp och en högkvalitativ glasrensare. Det är en bra idé att använda en svamp istället för kläder.

o Ta bort repor med ett bufferthjul – Detta är ett effektivt sätt att ta bort små repor. För stora, mycket synliga repor kan du behöva söka professionell hjälp.

o Ta bort små chips med emery-papper – Ibland finns små, splintiga föremål som är svåra att ta bort kvar i ditt bord. Du kan använda papper för att ta bort det, men var noga med att inte repa ytan.