Gotiska idéer för heminredning

Gotisk heminredning och dekorationer, antingen älskar du den eller så hatar du den. Drömmen om blekt tvättade röda rosor mot en medeltida tronstol räcker för att försvaga den mest makaber jungfru i hennes knän.

Det finns flera typer av gotiska ornament, från graverade konstverk till mer konservativa gotiska-viktorianska teman. Hur som helst, om du är någon som gillar den här typen av inredning, kommer följande gotiska dekorationsidéer att gynna dig och de odöda som bor tillsammans i den.

Gotiskt vardagsrum: Om du gillar att underhålla gäster, kommer ett gotiskt vardagsrum med ek- och mahognymöbler, jordtonväggar, trägolv, långa ljusstakar och stora antika stolar att förbättra ditt rykte bland dina vänner och släktingar. Du kan också välja dörrar och fönster som är inredda i ett rostigt, väderbeständigt, målat glas-utseende för att framhäva den gotiska kvoten på ett sådant rum.

Gotiskt sovrum: Det gotiska utseendet kan också användas för att skapa en extremt romantisk miljö för par. & # 39; Sovrum. Stora himmelssängar i gamla modeller och fina och bekväma tyger som satin, silkematta, skummig päls och sammet är ett absolut måste. Ljuset bör också vara skonsamt för att skapa en gotisk men ändå romantisk stämning. Hängande ljuslyktor är särskilt bra.

Gotisk trädgård: himlen är gränsen om du vill experimentera med en gotisk trädgård. Hänvisningar till "Jasmine and Rose" som … Exotiska, konstiga och visuellt chockerande dödliga nattskyddsblommor och orkidéer skulle passa bra. Med inredda tillbehör kan du torka ner gotiska fontäner, gargoyles eller sittjärn.

Gotiskt badrum: Sådana badrum bör idealiskt vara tillräckligt stora för att leka med mörker och ljus. I ett sådant badrum uppskattas porslinsartiklar mycket. Ett svartvitt schackbrädesgolv skulle vara mordiskt. Här är också stora speglar med komplicerade medeltida paneler populära. Dusch- och tvättställstillbehör kan också ha medeltida signaturer eller former av magiska varelser. Den varma glöd från många lila och röda ljus skimrade på vattenytorna. Användningen av mörka stearinljus eller till och med drakar för rökning fungerar ganska bra.

Gotisk mat: Ett sådant kök borde spela med en mängd olika byggnadsmaterial som passar bra medeltida temat. Framför allt är träarbete nödvändigt för att ge ditt kök en touch av rustik enkelhet. Dessutom kan stenar, målat glas och smidesjärn användas i hyllorna och skåpen. Du kan också hänga dina krukor och diskar i en doppbalk för att ge en touch av äkthet till det övergripande utseendet och förmedla en känsla av sweeney till Todd. För att gå ett steg längre, hänga en spets eller en stridsöxa på väggen. Till och med modellera ditt kök, som liknar den veganska Black Metal Chef!

Gotiska färger: Åh, skräcken, menar du att det finns en annan färg än svart? Alla andra mörka, livliga färger passar bra med en gotisk miljö. Här kan du välja att måla dina väggar med olika nyanser av rött, lila och sten.

Gotiska tapeter: Dessa finns nu i många intressanta mönster och motiv på marknaden. De är prisvärda att köpa och du kan experimentera med olika typer av dessa med några månader.

Gotiska lyktor: Dessa kan ge din salong, dina sovrum och till och med badrum en mycket stor look. För maximal effekt bör du välja ljusstakar som ger din vistelse en kunglig stil.

Gotiska figurer: Dessa finns i formen av ett stort antal mystiska varelser som drakar, gargoyles, skallar och mer.

Eldstäder: En enkel öppen spis i välvda träformer är perfekt för din gotiska heminredning. Om du vill känna dig som en vampyrherre ska du skjuta för ett löjligt lejonhuvud i marmor.