Greenwich Village Loft Design

Union Square loft vardagsrum

Vår kund, en finansanalytiker som bor i Greenwich Village, fick Decor Aid i uppdrag att utforma sitt nyinköpta loftrum. Ett modernt, industriellt utrymme var begäran, och vi lyckades till och med inkludera funktioner som underlättar underhållning.

Innan

Union Square loftkök

Efter

Union Square loft vardagsrum

Från början visste vi att utrymmets mer tilltalande funktioner också skulle vara våra största designhinder. Detta loft har en helt öppen planlösning, och så vi var tvungna att skilja olika områden i hemmet utan att störa lägenhetens takhöjdsfönster.

Innan

foajén på loftet

Efter

Union Square loft vardagsrum

Inledningsvis begärde vår klient att vi skulle renovera rymdens ursprungliga golv, eftersom servalsektioner hade förvärvat mindre skador. Vi såg dock skönheten i dessa rustika detaljer, eftersom slipning av golv är kostsamt och huvuddelen av golvet var i toppklass. Så vi skapade en layout som kunde täcka golvets brister, samtidigt som de vackraare sektionerna exponerades.

Innan

Union Square loft sovrum

Efter

Union Square Loft sovrum

Till att börja med gav vi väggarna ett nytt lackjobb. En gråskalad taupe valdes och accentuerades med en vit kant.

Innan

union kvadrat loft väggdelare

Efter

union kvadrat loft väggdelare

För att urskilja sovrummet hämtade vi en stor bokhylla och placerade den intill det största mellanrummet mellan fönstren. Industriellt eleganta möbelstycken, inklusive flera räddade trävaror, går ihop med rymdets befintliga bitar.

Före efter

union fyrkantig loftstol

Efter att ha fastställt rymdens layout började vi införliva prickar. Genom att skräddarsy fönsterbehandlingar och skaffa stora bitar av väggkonst betonade vi lägenhetens höga tak. En varierad samling mönstrade textilier ger detta industri-chic utrymme en raffinerad finish.

Före efter

union kvadrat loft loft skrivbord