köksorganisationsbrickor

En fantastisk köksrenovering kommer fortfarande inte att se bra ut med slumpartade köksskåp och ingredienser som spills över disk. Och om du bor i en lägenhet är köksorganisationen av yttersta vikt. För att få ut det mesta av ditt köksrenovering, se till att ditt kök är ordentligt organiserat. Våra seniordesigners har dessa tips för förbättrad köksorganisation.

Risers och hyllor

kök organisation stigare

Om du inte har tillräckligt med skåputrymme kan du överväga att installera stigar. Inte bara blir det lättare att dra ut disk, kastruller och stekpannor, det hjälper dig också att få ut det mesta av värdefullt förvaringsutrymme.

Bild via alla kvinnors samtal.

Brickor

köksorganisationsbrickor

Inte allt i ditt kök behöver förvaras bakom stängda dörrar. Utsökta glasvaror och andra köksartiklar förtjänar att vara i rampljuset. För att hålla dina bänkskivor noggranna och organiserade, placera brickor, korgar och skålar i hela köket. I denna lyxiga lägenhet i San Francisco placerade vi en cocktailbricka på marmorön för en bekväm och mobil förvaringslösning.

Korkbrädor

köksorganisation korkbrädor

En av våra favoritköksorganisationstrender är korkbrädor. De ser inte bara bra ut i ett rustikt, elegant utrymme utan de är också en flexibel och praktisk förvaringslösning. Om du letar efter ett roligt DIY-projekt för helgen, lägg lite korkbräda på baksidan av dina skåp så att du kan hänga på mätkoppar och andra knick-knacks.

Bild via Listoic.

Varje hörn, varje gunga

kök organisation krok cranny

För att få ut det mesta av ditt utrymme, se till att du använder alla tillgängliga krokar. I denna rustika, eleganta Hoboken-lägenhet placerade vi en uppsättning numrerade trälådor ovanpå skåpen. Det är perfekt för att stäva bort älskade apparater som sällan används, som crockpots och fritöser.

Utdragbara skåp

kök organisation dra ut hyllor

Chansen är stor att du inte använder dina skåp till fullo. Gör dessa svåråtkomliga utrymmen lite mer tillgängliga med vissa utdragbara skåp.

Bild via Houzz.

Öppen och stängd förvaring

kök organisation öppen stängd förvaring

När du organiserar ditt kök, försök hitta en balans mellan öppna och slutna förvaringslösningar. Handgjorda och unika bitar förtjänar att visas ut, även när de inte används. Men sluten lagring är också viktigt. Ibland är det bäst om din farmors crockpot hålls utom synhåll.

Lådavdelare

köksorganisation lådavdelare

Även de mest ivriga minimalisterna har en skräplåda någonstans i sitt hus. Om du vill få ut det mesta av dina lådor, överväga sedan en uppsättning lådavdelare. Vi är delvis delaktiga i denna expanderbara bambufack från Crate & Barrel. Den är designad för bestick, men är perfekt för skräplådor överallt.

Bild via Crate & Barrel.

Rullvagn

kök organisation rullande vagn

Oavsett om du behöver utöka din köksö eller om du bara vill ha utrymme för att göra dig själv en drink kan en rullvagn vara ett bra komplement till ditt kök. På det här eleganta, rustika loftet med utsikt över Union Square köpte vi en återvunnen träbarvagn som lätt kan rullas ut för underhållning.