Guide till Nursery Decor Girl

dekorera en plantskola

Rachael Ross, MD, den varma, genuina husläkaren och sexologen som är känd för att vara värd för CBS-showen The Doctors, förväntar sig en flicka varje dag nu. Hon var älskvärd nog för att dela en smygtitt av sin dotters plantskola, i sitt hem i Chicago, med kvinnodagen. Rummets avslöjande var en överraskning, fångad på kameran för ett avsnitt av showen. Bläddra ner för att se varför Ross säger att hon är ”över månen nöjd” med resultaten.

Innan doktor Ross fick reda på att hon väntade sig planerade hon att göra detta gästrum till ett utrymme för hennes systerdotter, vars mamma, Ross syster, dog. ”Jag trodde att hon skulle spendera mer tid här”, säger Ross. ”Jag målade rummet och köpte en fin ljuskrona men varje gång jag gick in i rummet hade jag ingen aning om vad jag skulle göra med den.”

dekorera en plantskola

Om hennes syster var här idag, säger Ross, skulle hon hjälpa till att dekorera barnkammaren. Så att få inredningstjänsten Decor Aid ”tog en stor börda av mina axlar”, säger hon. Decor Aids team tog Ross personliga stil, som hon beskriver som eklektisk – ”Du kunde tillbringa två timmar i mitt vardagsrum och fortfarande inte se allt” – och översatte det till något som passar en babyflicka.

Ross ville att rummet skulle vara rent och enkelt, utan många saker som kunde samla damm. Hennes designteam använde Benjamin Moore Natura i Mellow Pink, en allergivänlig, noll-VOC-färg. ”Det var fantastiskt eftersom huset aldrig hade den där lukten av färg”, säger Ross.

dekorera en barnkammare

Chicagos babybutik Twinkle Twinkle Little One tillhandahöll möblerna och tillbehören och Lauren Cotter från Laurenish Design skapade den anpassade ”Dream” -bannern.

Designers lade till pops av vad Ross kallar ”dämpad bling”: ett silver marockanskt sidobord, metallhandtag för garderobsdörren och glasvaror för byrå.

dekorera en plantskola väggkonst

Ross ville ge sin dotter en känsla av styrka och stolthet, så hon bad designers att skapa anpassad konst kring texter från Black American National Anthem. ”Det är en låt som håller oss i kontakt med vårt arv; texterna är ord som förde oss genom slaveri och medborgerliga rättigheter. Jag vill att hon ska veta det och drömma stort, säger Ross och hänvisar också till ”Dream” -bannern över spjälsängen.

”Det är typ av självisk men min favoritdel i rummet är glidflygplanet. Så snart jag satt in, tänkte jag, den här stolen är fantastisk, säger Ross. ”Det ger rena, moderna linjer till rummet: en fin visuell kontrast till den traditionella spjälsängen.” (Stolen, av Dutailier, har en inbyggd fotstöd och motoriserad lutningsfunktion.)

dekorera en barnstol