Gummigolv

Gummigolv erbjuder ett antal fördelar som gör det till ett bra val för både kommersiella och privata ägare.

Fördelar med gummigolv

hållbarhet : Golven är resistenta och motståndskraftiga mot olika miljöförhållanden. Enligt tillverkaren kan de vara i upp till 20 år om du tar hand om dem.

Lågt underhåll : Gummigolv är mycket enkla att rengöra eftersom du bara behöver torka av dem med varmt, rent vatten. För att göra dem mindre känsliga för skador och missfärgning bör du polera ytan med en vattenlöslig vaxemulsion. För att undvika skador bör du använda rätt rengöringsmedel.

motstånd mot vatten : Eftersom golven inte är porösa behöver du inte oroa dig för att skadas av spill. Denna funktion gör det till det perfekta valet för fuktiga miljöer som kök, badrum och tvättstugor. Du bör vara medveten om att de är utformade för olika fuktiga miljöer. Därför bör du undersöka och installera rätt golv för din miljö.

ljudkvalitet : Förutom att förhindra fall är golvet också tjockt, så det kan också fungera som utmärkt ljudisolering mellan byggnadens golv. Eftersom golvet är elastiskt minskar det också de ljud som uppstår när man går och rullar vagnar.

storlek

Golvet finns i två huvudstorlekar: brickor och plåt. Gummiplattorna finns i vanliga rutor på 12 "X12", 18 "X" 18 "och 36" X36 "Det coola med gummiplattor är att de är väldigt enkla att lägga.

Gummifilmrullar har vanligtvis en bredd på 4 fot eller mer och en längd av 20 till 30 fot. Deras storlek säkerställer att det finns färre sömmar i marken. Detta gör jorden mer vattentät.

Instruktioner för att köpa gummigolv

För att köpa rätt gummigolv måste du ta hänsyn till ett antal faktorer. En av faktorerna är mönstret du vill skapa. Om du vill skapa upprepande mönster bör du välja gummiplattor istället för gummipliser.

Du bör också beakta golvets tjocklek. Du bör komma ihåg att ju tjockare jorden, desto mjukare mark. Ett tjockt golv skyddar dig också bättre mot värme och buller. Observera att ju tjockare det är, desto dyrare gummi.