Hållbar inredning

hållbar inredning

När vi blir mer medvetna om den inverkan som vårt dagliga liv har på miljön, är våra inredningsarkitekter alltid på jakt efter det bästa inom miljövänliga, hållbara inredningsmetoder för att maximera våra kunders hemeffektivitet och för att minska deras påverkan genom att håller allt grönt.

Från att bygga en grönsaksträdgård till att börja en komposteringsrutin finns det mycket du kan göra för att hjälpa miljön samtidigt som du personligen gynnar dig, men hur närmar du dig hållbar inredning?

För att hjälpa dig att komma igång med att införa hållbar inredning i ditt hem har vi tagit fram en snabb checklista som du kan implementera för att sänka ditt miljöavtryck bortom solpaneler – och inga, upcycling möbler är inte en av dem …

Välj Ljusare färger

energibesparande färg

För att spara pengar och energi som spenderas på belysning, överväga din inställning till ditt huvudfärgschema, eftersom ljusare nyanser reflekterar mer ljus, medan mörkare väggar och inredning behöver mer konstgjord belysning. För att hjälpa dig att hoppa över giftiga kemikalier och ångor som finns i de flesta färger finns det också en mängd olika färgföretag som nu skapar mindre slipande alternativ som är bättre för miljön och ditt hem.

En annan hållbar inredningsmetod som våra designers ofta utnyttjar är att använda reflekterande ytor för att öka mängden ljus som studsar från rum till rum samtidigt som man minskar användningen av konstgjord belysning.

Källa Miljövänlig Inredning

hållbara möbler

Sök efter företag som är engagerade i hållbar inredning med hjälp av miljövänliga material och etiska produktionsmetoder. Studera de företag du är redo att investera i och undersök deras inställning till miljömedveten konstruktion som är byggd för att hålla livet ut medan du överväger deras avfallsproduktion.

Och som med alla inköp, källstycken byggda för att hålla som du inte blir sjuk efter några år.

Välj Material + Ytor klokt

hållbar klädsel som är lätt att rengöra

Du kan bli förvånad över att läsa detta eftersom de ofta anses vara långt ifrån lyx, men att köpa syntetiska material och klädsel kan faktiskt hjälpa miljön på lång sikt eftersom de i allmänhet håller sig rena och håller längre – bara se till att du kommer att vara glad att se dem runt dina hemår.

Ännu bättre är att källa till material som skapats av återvunna tillverkningar och avfall, eftersom hållbar inredning aldrig tar övervägda metoder för bästa resultat. Sök också ytor som diskar och bordsskivor som är lätta att rengöra, kräver mindre tid och produkt. Teak för en är ett utmärkt alternativ till mer känsligt trä eftersom det är extremt hållbart och snabbt att hantera.

Ta med mattan

pengar som sparar hållbar inredning

Även om vi ofta glömmer och tänker på dem som rent dekorativa, gör mattor och mattor dubbla plikter som värmeisolatorer samtidigt som de behåller upp till 10% av ett rums värme.

De fungerar också som lysande ljudisolatorer och kan minska buller genom att suga in ljudvibrationer och tro det eller inte, de arbetar också för att förbättra luftkvaliteten genom att fånga in damm från luften tills den dammsugs. Eftersom vi ägnar oss åt hållbar inredning, föreslår vi ekologiskt tillverkade tillverkningar som är lätta att rengöra och som inte kräver en miljöförödande resa till kemtvättarna eller kemiska produkterna.

Installera fönsterbehandlingar

Energisparande gardiner

När det gäller hållbar inredning är värme och belysning två av de enklaste vägarna som våra designers använder för att göra våra kunders hem så miljövänliga som möjligt. Eftersom de flesta byggnadens värmer släpper igenom fönster är det viktigt att dina fönster är av bästa kvalitet och samtidigt säkerställer korrekt isolering.

Och om du inte är välsignad med de bästa fönstren och att uppgradera dem är utanför din budget, är fönsterbehandlingar ett smart, enkelt att hantera och installera alternativ eftersom de håller kall luft och solens värme ute och låter dig styra hemmets temperatur genom att öppna och stänga dem vid behov.

Installera effektiva duschhuvuden + kranar

Modernt vattenbesparande duschhuvud

Spara vatten och energi genom att uppdatera dina kranar och duschmunstycken med mer effektiva modeller eftersom dagens alternativ har upp till 70% mindre vattenanvändning. Som du kan se kräver oftast hållbara inredningsuppdateringar inte obegränsade medel, bara en tankeväckande, välstuderad metod.

Uppgradera dina apparater

Energibesparande köksmaskiner

Eftersom Energy Star-certifierade apparater nu finns i nästan alla moderna hem, föreslår vi att du byter ut äldre tvättmaskiner, diskmaskiner och kylskåp för uppdaterade, energibesparande alternativ eftersom de också sparar pengar på lång sikt.

Vi älskar funktionaliteten och miljövänligheten hos LG: s Signature Refridgerator som har en smart designad transparent front som gör att du kan se vad som finns inuti utan att behöva öppna dörren.

Investera i boet

energibesparande hemtips

Varumärken som Nest tillhandahåller vackert utformade, lättanvända automatiseringstjänster för att styra värme- och belysningssystem var som helst för att använda ditt hems energi mer effektivt och ekonomiskt.

Och talar vi om belysning, visste du att traditionella glödlampor avger 90% av sin energi som värme, vilket gör dem dyrare att använda och håller ditt hus varmare. Eftersom det förmodligen är en av de billigaste hållbara interiördesignhackarna att prova, föreslår vi att du använder energieffektiva glödlampor inklusive halogenglödlampor, kompakt lysrör och LED-lampor samt att använda timers och dimmer för att spara mest medan du hjälper miljön.

Bilder via Pinterest