Hällt gummigolv

Gjutna gummigolv använder polyuretan som råmaterial. Gjutna gummigolv är kända för sin sömlösa yta, hållbarhet och enkla underhåll. Även om hans installation kräver lite förberedelser. Nedan följer steg-för-steg-guide för att lägga ett gjutgummigolv:

Steg 1
Först måste du gräva en dike för betongen som gummigolvet ska hällas in i. Djupet måste vara tillräckligt för att samla betong och gummi tillsammans.

steg 2
Därefter måste en av sex fotbrädor placeras runt kanten på det angivna området för att skapa en konkret form. Fixa dem tillsammans med naglar i ändarna.

steg 3
Häll nu i betongen och släta den med en murslev. När cementet är torrt måste Crushed Aggregate Base (CAB) konstrueras. Den måste vara minst 3 tum tjock och bör stödja en 1/4-tums sluttning för dränering.

Steg 4
Styren-butadiengummi som måste blandas med CAB ger ett elastiskt gummi. Det måste blandas med Flexilon 1118-bindemedel innan det rullas in i CAB.

Steg 5
Slutligen måste eten-propen-dienmonomer blandas med ett polyuretanbindemedel som skulle roteras i en hjulbåge för att hålla tiden smidig. Häll det nu inom det angivna intervallet med en tjocklek av minst 4 cm. Om området är stort, hyr en mixer för blandning. Korrekt härdning av gummigolvet skulle ta cirka 48 timmar.