Heller möbler

Att ha en samling moderna möbler av prisbelönad kvalitet hörde en gång inte till det normala hushållet. 1998 beslutade Heller att bevisa att exceptionell design, industriell produktion och rimliga priser är möjliga för dem som letar efter exklusiva designmöbler. Från och med Bellini-stolen av Mario Bellini har Heller Inc. introducerat sitt namn som den ultimata modellen för prisvärda designmöbler. Det finns flera skäl till varför Heller är ett så framstående företag, men fem skäl är i förgrunden.

Världsberömda designers tar med sig de nuvarande och kreativa designerna till Heller. Det finns ingen jämförelse med andra traditionella tillverkningsföretag med sina toppdesigners vid ratten. Massimo och Lella Vignelli, Philippe Starck och Studio 65 är bara några av de internationellt kända designers som Heller samarbetar för att introducera nya och innovativa produkter.

Prisbelönta mönster av museikvalitet sticker ut i ditt hem för det som museikuratorer tycker är värda att samla och presentera. Heller-design har tilldelats priser av Industrial Designers Society of America och IDD Design Distinction for Furniture och är stolta över att kunna ställas ut på sådana enastående platser som Smithsonian och Metropolitan Museum of Art.

Investeringskvalitetsdesign har rådat sedan starten för 35 år sedan. Början med en serie stapelbar servis av Massimo Vignelli, följde möblerna säkert efter som andra design- och konstruktionsikoner dök upp med sin otroliga kreativitet. Bellini, Gehry, D & amp; Urbino-original är bara några av de kända namnen på Heller-teamet.

Form och funktion är ett extra Heller-alternativ med hållbara produkter designade för både inomhus och utomhusbruk. Många delar är modulära, staplingsbara och värdefulla som utrymmessparare. De konstnärliga närvaron av dessa verk kan användas överallt, där en solid, hållbar form krävs och samtidigt en modern stil presenteras.

Livsstilen dominerar mest för sociala men praktiska möbler för en rolig och humoristisk miljö som är möjlig genom kreativa mönster. Från nackkurvorna på en Gehry-designad kub till de enorma röda läpparna i en Studio 65 bocca-säte kommer du att känna dig bekväm. Museecertifierad kvalitet, världsberömda designers och funktionella funktioner är en investering som kan gynna dig med moderna möbler under de kommande åren.