Från stylingtips till hemmabaridéer på en budget, här är en titt på hur man skapar en berusande hembar som är inbjudande, inspirerande och en som kommer att vara en glädje för både dina gäster och dig själv.

Dessutom kan en anpassad hemstång till och med öka det potentiella återförsäljningsvärdet för ditt hem, eftersom det blir ett attraktivt och ovanligt inslag för husköpare att ta in. Faktum är att vi hejar på det.

Dolda hemstångsidéer

garderob hem bar idéer

Eftersom dagens uppfattning om moderna små hemstångsidéer råkar vara mer på den minsta sidan, tänk på hur du kan hålla ditt underhållande utrymme rörigt via en smart dold hemstång.

Ta den uppdaterade garderoben som visas ovan till att börja med. Även om den skryter med en oförglömlig glansig blå yta, är den lågmälda interiören säkerligen en konversationsstartare. Plus eftersom det mer än troligtvis kommer att stängas när det inte används, kommer området att samla mindre damm över tiden.

Butlers skafferi

tidlösa hemstångsidéer

Om du har turen att ha en butlers skafferi och är på jakt efter moderna små hemmabaridéer, varför inte låta den fungera som en elegant hemmabar? Ett sätt att få det att fungera genom att flytta skaffesföremål till skåpen nedan medan du har dina övre skåp utrustade med glasfronter.

Detta låter dig visa barvaror och drycker samtidigt som du utnyttjar det utrymme du behöver arbeta bäst på. Ännu bättre om du lägger till en speglad backsplash för extra extra vardaglig elegans.

Stängd hemma bar

moderna hembaridéer

Precis som med ett butlers skafferi, om du letar efter barbaridéer som är välskötta för att hålla allt borta från platsen, tänk på att stänga av dig med en holländsk dörr, som i huvudsak är en dörr som öppnas och stängs med två paneler .

Detta kommer att fungera ännu bättre till din fördel om du är värd för ett evenemang hemma med en utsedd cocktailserver. Detta kommer i sin tur att göra det möjligt för gästerna att köra upp vid den holländska dörren medan den nedre halvan är stängd. Ännu bättre om din hembar holländska dörren har en avsats för att placera drycker på.

Alcove hem bar

eleganta hembaridéer

Om stängda eller dolda hemstångsidéer inte passar ditt utrymme eftersom de kan få ett gemensamt utrymme att se mindre ut, tänk på att skapa ett alkovutrymme tillägnad hemstångsidéer.

Och få det att dyka upp med en visuellt intressant färg eller modern tapet som kommer att fungera för att ge utrymme som behövs. Ännu bättre om du, igen, lägger till en speglad accentvägg eller backsplash.

Rörlig vagn för hemstång

barvagn hem bar idéer

Om det inte räckvidd för din budget att investera hemstångsidéer eller om du inte har tillräckligt med utrymme att ägna en åt, kan en praktisk barvagn eller trolly användas till din fördel.

Som när det gäller hemmabaridéer på en budget kan en hemmabarvagn fungera som en extra bordsfunktion när den inte används. Och eftersom många levereras med praktiska hjul, kan de också vara lätta att köra runt. Gå efter en som är glas- eller spegeltoppad för att verkligen göra ett lyxigt uttalande.

Anpassad hemstång

målade hem bar idéer

När det gäller hemstångsidéer som säkert kommer att fånga ögat och förbättra ditt hems återförsäljningsvärde, slår ingenting en specialbyggd hemstång. När du överväger hur dina kommer att se ut, gör lite forskning på plattformar som Pinterest och till och med fundera på hur dina favoritstänger ser ut och hur deras estetik får dig att känna.

Genom att göra det kommer du att se till att du tar med dig det du verkligen älskar samtidigt som du skapar en modern känsla av moderna barbaridéer. Genom att arbeta med anpassade hemstångsidéer kommer du också att kunna utnyttja utrymmet på bästa sätt samtidigt som du skapar något som är unikt för ditt hem.

Klassiskt utformad hemmabar

trä hem bar idéer

Om du letar efter snygga barbaridéer som kan skryta med ett retro-överklagande, gå till klassiskt utformade barbaridéer. Tänk Art-Deco berör med nickar till gammal Hollywood-glamour kastas in för gott mått.

Och håll dina hemstångsidéer moderna genom att hålla dig till enkel enkelhet och symmetri för ett rent, tidlöst utseende som nästan vem som helst kan hitta skönheten i. På så sätt ser du också till att dina hemstångsidéer aldrig går ur stil.

Displayfältets hemfält

chic hem bar idéer

Använd snygga barbaridéer genom att skapa områden med öppna hyllor som hjälper dig att skapa displayvignetter av dina favoritkära samlarföremål. Och oroa dig inte, de behöver inte vara helt bar-tema.

Istället närmar dig din uppfattning om dekorativa hembaridéer moderna genom att bara lägga till det du verkligen gillar och har samlat i flera år. Det kan vara en uppsättning figurer, några kinesiska ingefäraburkar – du heter det. Och ta med saker i olika storlekar för att hålla utseendet rikt och ögat i rörelse.

Speglad hemstång

inspirerande hemmabaridéer

Som vi sa tidigare när det gäller hemmabaridéer som väcker en känsla av glamorös vardaglig inspiration, har speglade paneler installerats. De kommer i sin tur att få din hemstång att se större, ljusare och desto dyrare ut utan att behöva kosta mycket.

Även om du letar efter distinkta hemstångsidéer kan du fortfarande använda speglar till din fördel genom att ta med vintage inramade speglar eller nödställda speglade paneler.

Hemmabar för bänkskivan

bästa hem bar idéer

Om du har gott om plats för barbaridéer, varför inte skapa en hembar som har en ö att låta gästerna sitta på? Genom att göra det kommer du att kunna få utrymmet att kännas mycket mer samtalsfullt och välbedömt.

Och om du letar efter hemstångsidéer rustika, överväga en levande kantad träbänkskiva som ett elegant sätt att gå.

Vem sa att hemmabaridéer bara handlar om inomhus? Faktum är att det finns gott om snygga utomhusbarbaridéer att tänka på som också ökar värdet på ditt hem.

Gå på ett vackert klinkergolv och tänk på att bygga en pergola-tak för att skydda gästerna från väderelement.

Steg 1: När du börjar utforma din bar i hemmet skapar du en rik och spännande känsla med målmedvetet matchande bords- och bartillbehör som är fulla av personlighet. ”En blandning av material, som horn, mässing och keramik, hjälper det att se ut och vara rikt, som om du använder en rolig grupp saker du har samlat genom åren”, som Kelly Wearstler nyligen berättade för Elle Décor.

Steg 2: Wearstler börjar med att köpa större fynd som är både praktiska och dekorativa, som en överdimensionerad organisk formad skål för lagring av is och drycker. Hon tar också in ett samlat urval av glasvaror samtidigt som de flesta av dem förvaras bakom baren, med bara de snyggaste och mest använda tilläggen som är synliga framför.

Steg 3: ”Ta med en vacker bricka för att höja olika saker”, sa Wearstler, medan hon använde en upphöjd bricka som en plattform för små tallrikar och accenter. ”Dessutom kan du skjuta saker under det för extra utrymme.” Vilket är ett snyggt sätt att skapa mer bordsutrymme, särskilt när det gäller små barbaridéer.

Steg 4: ”Vid den här tiden tittar jag och ser var jag behöver balansera saker,” sa Wearstler. ”Och jag behövde ta med mig lite av utsidan in. Det måste finnas en dialog mellan inom och utomhus.”

Steg 5: ”Allt bartenderns tillbehör ska vara snygga”, säger Wearstler. Men hon varnar för att ta med bitar som varierar i skala. ”Om allt är stort kommer ingenting att vara viktigt”, säger Wearstler.

Steg 5: ”När du ställer in snacksna, tänk på flödet för gästerna”, säger Wearstler. ”Ordna saker så att de kan komma, få sin drink, deras oliv, en servett, ett sugrör – det borde vara sömlöst.”

Steg 6: Fördubbla sakerna som gästerna behöver mer av som monogrammade tygservetter som visas på flera platser så det finns ingen som väntar på något de snabbt behöver. Detsamma gäller saker som cocktailrörare och liknande.