Heminredning

modernt vardagsrum makeover

Oavsett om du flyttar in och börjar med ett tomt rum eller vill uppdatera din befintliga heminredning, kan du ta ett nytt dekorationsprojekt kännande skrämmande. Det finns fler inredningsstilar, heminredningsföretag och dekorationsidéer än någonsin, vilket kan vara både en fördel och en utmaning. Decor Aids inredningsarkitekter är proffs för att få igång projekt på höger fot, så tänk på deras tips när du förbereder dig för att komma igång med din rumsinredning.

Tips: Ställ in projektets omfattning

Det är viktigt att ta reda på vilka rum du ska dekorera för att hålla ditt heminredning planerad. Gör du en hel heminredning eller bara ett eller två rum? Tänk på din tidsram, om det krävs renoveringar och vad din budget tillåter.

Tips: Hur man hittar dekorationsidéer

Lätta på inredningen genom att leta efter inspiration och ta reda på vad du gillar designmässigt. Bläddra bland Pinterest, designbloggar, Instagram och dekorationsmagasiner för att hitta heminredningsidéer. Leta efter olika element som du kanske vill integrera och oroa dig inte bara för att titta på jämförande utrymmen: till och med en bild av foajén i en stor herrgård kan innehålla rumsidéer som kan översättas till ett litet sovrum i stadslägenheten.

Klipp bilder eller spara dem på ett Pinterest-kort för att hålla reda på vad du hittar och gillar. Om du väljer att arbeta med en inredningsarkitekt, blir det enklare att ha en samling bilder som representerar din stil.

Tips: Ställa in en budget

När du är grundligt inspirerad är det dags att ta ett analytiskt tillvägagångssätt för ditt projekt och sätta en budget. Ta reda på vad du kan investera och överväga dina rumsdesignprioriteringar. Kanske kan din befintliga soffa fräschas upp med ett lock, men förvaring eller en ny väggbehandling är en nödvändighet. Se till att din budget är realistisk och inte bara speglar vad du kan spendera utan också vad du vill spendera.

Är du inte säker på hur mycket du ska budgetera? En inredningsarkitekt är väl insatt i dekorationskostnaderna, från inredning till hantverkare till oväntade kostnader som kan dyka upp, och kan titta på dina behov för att hjälpa dig att skapa en budget och en dekorationsplan.

Tips: Välj en designer

Ta osäkerheten ur ditt inredningsprojekt genom att hyra en heminredare. En kunnig designer kan hjälpa till att göra din inredningsdesign överkomlig, hålla projektet på rätt spår och få inredning och heminredning som passar din livsstil och smak. Det är lättare än någonsin att hitta och anställa en inredningsarkitekt, och genom att göra det kan du spara pengar och undvika dyra misstag.

Designers är uppdaterade om alla de senaste dekorationstrenderna och inredningsidéerna. Din inredningsarkitekt är din partner i projektet och de är engagerade i att skapa ett hem som passar din stil

Decor Aid’s Interior Designers

Ett heminredningsprojekt är en investering av både tid och pengar, men Decor Aids team av högutbildade inredningsarkitekter kan hjälpa dig att använda båda på ett klokt sätt. Decor Aid är en annan typ av designföretag: de använder teknik för att göra dekorationsprocessen enklare och mer transparent. Hemmadekoratörerna har många års utbildning och erfarenhet och kan hjälpa till i alla storlekar av projekt, oavsett om du flyttar in i ett nytt hem och börjar från grunden eller bara behöver uppdatera en befintlig rumsdesign.

Låt Decor Aids inredningsarkitekter hjälpa dig med allt från att välja färgfärger, att arrangera och hänga konst, till möbelshopping, att hitta och hantera målare eller entreprenörer. Decor Aid kan utföra dina rumsdekorationer och göra ditt drömhem till verklighet.

Greenwich öppet kök

Moderna öppna väggar för kök

Detta grafiska kök och matplats är ett funktionellt, familjevänligt utrymme som passar kundens livsstil.

Hamptons hemmakontor

återvunna träväggar vardagsrumsdesign

För detta projekt förvandlade Decor Aid vinden på ett lantgård till ett elegant hemkontor.

Manhattan Pied-a-Terre

öppna matsal läderstolar

Decor Aids inredningsarkitekter hämtade artiklar från auktions- och sändningsbutiker för denna välkurerade pied-à-terre.

Modernt samarbete

prisvärda tips för stadsdekorationer

Den här sofistikerade samarbetslägenheten designad av Decor Aid visar att att hålla sig till en budget betyder inte att offra stil.

Renovering av badrummet

vit marmor kakel i badrummet

Decor Aids team av heminredare gav detta tråkiga och daterade NYC-lägenhetsbadrum ett friskt och snyggt nytt utseende.